Melyik céget ajánlanád (saját tapasztalat alapján) ami egy konyhafelújítás során az alább leírt munkákat elvégzi?
Az alsó konyhaszekrényt szeretném kicserélni, egy kicsi, lakótelepi konyhában. Leginkább azért, mert mosogatógépre lenne szükségem. Szóval alsó konyhaszekrény lebontása- új beépitése- mosogatótálca csaptelep munkalap, gáztüzhely mosogatogéppel együtt. A beszerzéstől a butor és a gépek beszerelését is elvégezné.
Az Ikeara gondoltam elsőkörben, már majdnem el is kezdtem- de kiderült hogy akkor nekem kellene valahogy lebontani előtte a régi szekrényt. A többi munkálatot vállalnák. Nekem olyan vállalkozásra lenne szükségem ami a régi szétszerelését is vállalná. Otthonfelújitási támogatást szeretném igénybe venni, szóval számla-munka és butorok eszközök is szükségesek.
Igazad van! Elnézést.
Budapest
Abszolút megoldható.
Vïzvezetékszerelő + asztalos munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!