Mikor kell az öblítőt a mosógépbe tenni?
Ez a kérdező nem tudta, hogy hová kell az öblítő. Szerinted tudni fogja, hogy melyik a plusz öblítés?
Gondolom ismeri az elindító és a lezár gombot.
Nem is csodálkozom, megnéztem én is Youtubon és erről a gépről csak egy hasznos videó van, az is németül. :D
Szerintem ez már túlzás, minden mosásnál lemérni a ruhákat
Az emberek szét sem választják színek, meg anyagok szerint. A nők sem.
Kevesen akik megteszik, akik nagyon féltik a ruhájukat, vagy nagyon nincs pénzük és félnek, hogy elromlik a gép.
Még nem láttam senkit, akinek ennyi türelme és ideje lenne, főleg sok ember szülő, ők minden percnek örülnek.
#31: akkor egyről már tudsz: én 😁
Mosás terén elég kriminális vagyok. Nem gagyi ruhákat veszünk, ilyen Shein, Zara sz@rokat. Mindent anyag és szín szerint is válogatok, általában a kímélő vagy a kézi mosás programot használva.
Próbáltam én is az ecetet, de nekem nem jött be. Én is feleslegesnek tartom az öblítőt, tele van mérgező anyagokkal és valami iszonyat gusztustalan szerintem, amikor valakit körbeleng az öblítőszag. Viszont öblítő nélkül nekem nagyon kemények voltak a ruhák így a sensitiv változatokból használok egy negyed/fél kupaknyit.
Attól még, hogy nem vesszük ilyen komolyan a mosást, nekünk is lehetnek drága ruháink. Épp ez a lényeg, hogy van pénz új ruhákat, vagy gépet venni.
Öblítő nélkül tényleg kemények a ruhák, nekem az illatuk sem gond.
Amikor felveszed a ruhát, hamar elillan az illat.
Semmiből sem áll ráakasztani a szatyrot a mérlegre, utána meg beleborítani a felültöltősbe. Kínlódjon aki akar az elöltöltőssel, a leghüyébb gép szerintem, csak a macera van vele.
A kérdező tudhatja mi micsoda, HA akarja., Belinkeltem neki az angol nyelvű könyvet, lefordítja mgának HA akarja. De ha ezek után is lusta malacka akkor meg is érdemli, hogy berohadjon a gépe és büdös legyen mint a putri.
Nem mindegy, hogy valaki egyedül él vagy sokan. Aki egyedül ott nincs értelme szanaszét válogatni mindent, mert nem lesz mit beleraknia a gépbe. Nála és egyébként is a ruhavásárlásnál kezdődik a mosás. Nem vesz baromságot. Nem vesz pirosat, nem vesz fehér ágyneműt színes pizsamával (vagy fordítva) stb. Kicsit is logikusan gondolkozik máris sok hülyeségtől és szívástól megkímélheti magát.
A gépnek semmi baja nem lesz attól, hogy összehányod a ruhákat :) annak tökmindegy. Amúgy se tudsz belenyomni annyit amennyi rá van írva, de ha ighen, akkor meg nem fogja kimosni, mert nem tudja dobálni (sulykolni) benne, ami a mosás lényegi része az állásidőkkel. Érdekes módon akkor mos a gép amikor nem is csinál semmit. Akkor hat a mosószer. Viszont vizet kell, hogy kapjon. Az előmosást se hasznűálják, pedig kegyetlen sok trutyit kienged magából és utána már nem abban keringeti a ruhát, hanem sokkal tisztább körülmények között. Főleg fehér ruháknál számít, dehát ezt sem fogják a parasztvakító fehérséges mosószer reklámoldalára írni. A túloldali apróbetűsre sem. Vicc, de még a mosószerflakonokra is direkt olvashatatlan betűkkel írnak, pedig azokon aztán bőven van hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!