Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikor kell az öblítőt a...

Mikor kell az öblítőt a mosógépbe tenni?

Figyelt kérdés
A mosógépem többször is öblít, esetleg a végén kell beletenni az öblítő folyadékot, vagy az elsőbe? Ha a végén, akkor nem zavaró a ruhán a maradványa? Nekem eddig mindig kimosta a többi öblítéssel, mert már előtte beleöntöttem, de soha nem is lehetett érezni semmit.

2022. márc. 8. 18:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Az kvasok. Pont itt cseszed el. Aztán berohad a mosógép és még többet nyomsz bele, hogy ne érződjön a trutyuszag. :) De ezel még büdösebb lesz. Lemérted egyáltalán előtte hány kiló a mosandó ruha?

Gúgli fordítót nem ismered?

Legalább írnád be a mosógép pontos, teljes nevét...

2022. júl. 6. 08:46
 22/35 anonim válasza:

Köszönöm, hogy segítesz! :)

Évekkel ezelőtt nem én vettem a gépet, azt sem tudom hol az útmutató, én csak helyesen szeretném használni. A nevét sem tudtam, most kerestem meg.

Ez az

[link]

Ez a tartálya

[link]

Lehet rosszul használtam, mert én a jobb oldali legnagyobb részbe raktam és a bal oldali kis kékbe kéne? :D

Még az is gond a géppel, hogy néha nem centrifugázik. Azt sem tudom, hogy miért nem.

2022. júl. 6. 22:32
 23/35 anonim ***** válasza:

Itt van angolul. [link]

Erőltesd meg magad egy kicsit és fordítsd le gúgli fordítóval ha ezt se érted.

DETERGENT DISPENSER DRAWER (Löttyösfiók)

1 Előmosás

2 Mosás (Ha folyékony mosószer akkor tedd be a lapot, ha mosópor akkor szedd ki - a linkeltednél porhoz van állítva a képen)

3 Büdösítőtrutyi

2022. júl. 7. 09:59
 24/35 anonim válasza:

Igen eddig rossz helyre öntöttem. A jobb oldali nagy fehérbe raktam (kép alapján 2) az öblítőt, de a bal oldali kék részbe (3) kell. :D

Megnéztem Youtubon, így már teljesen egyértelmű. :D

Köszönöm a segítséged! :)

2022. júl. 7. 11:19
 25/35 anonim ***** válasza:

Jó, akkor most nyomd be a 90 fokos pamutmosást, és önts a mosógépbe fél kiló trisót, majd indítsd el.

Ne tegyél bele semmilyen önlítőtrutyit mosószert és ruhát se. Üresen főzd ki a mosógépedet, mell fullba tele van öblítőtrutyival. Utána az összes ruhádat mosd ki de moosószer és legfőképpen öblítő nélkül, mert mindegyik dugig van öblítővel. Gyakorlatilag soha nem mostad ki egyiket sem.

2x is ki kellene mosni belőlük a tonnányi öblítőmaradékot. Igen, kemény és necoccolinószagú lesz. Na ha eljutsz idáig az utolsó bugyival is akkor lesznek tiszták addig nem.

Szent gatyamadzag... És olvasd el a könyvét.

2022. júl. 7. 14:17
 26/35 anonim válasza:

Nincs itthon trisó.

Sokan írják itt az oldalon, hogy az ecet is jó. Öblítő helyett, ecetet raknak oda és az leszedi a vízkövet és a ruháknak is jó.

Kipróbálom.

A ruhákban sosem volt öblítő, mert ahogy beraktam már le is folyt, nem tudom hová, de biztos nem használta fel.

Írtam, hogy nem tudom hol van a könyve és itt neten gyorsan választ kapok.

Köszönöm a türelmed! :)

2022. júl. 7. 21:27
 27/35 anonim ***** válasza:

"Mosás" lett eddig az öblítőd sorsa. Azzal "mostad", ha még nem esett volna le a tantusz. Hát ezért kellene kigyomlálni.

Felejtsd el az ecetet. A mosógépben amúgy nincs is vízkő, csak a parasztvakító reklámokban. Lepedék van, trutyi van öblítő és mosószermaradvány rhamaradványokkal a dobcsillagon amit soha, de soha nem látsz az elöltöltősnél. Frankón tele van a dob mögött trutyival.

Vegyél mindenképpen trisót, vagy direkte mosógéptisztító kis zacskót, vagy löttyöt. De a trisó a legjobb. és nyomd neki a 90 fokot. De ha van a gépen direkte mosógéptisztító program a még jobb lenne. Akkor is 90 fokkal nyomja, de alaposan feltunkolja vízzel, sokkal jobban mint mosásnál.

2022. júl. 8. 01:22
 28/35 anonim ***** válasza:
Hujjj vigyázz azzal a kijelentéssel, hogy felejtsük el az ecetet 😁😁 itt megköveznek érte, ha nem használsz mindenre IS ecetet 😁
2022. júl. 8. 05:33
 29/35 anonim válasza:

Ahogy néztem az általad küldött linket, ezen a gépen 60fok a maximum.

Sokan írják, hogy jó az ecet, ezért azt is használni fogom, meg a trisót is, persze külön.

2022. júl. 8. 07:07
 30/35 anonim ***** válasza:

Használtam az ecetet de rájöttem, hogy az sem kell. Ezerszer olcsóbb és jobb megnyomni a plusz öblítést.

Persze alap, hogy mindig le van mérve a ruha és ki van mérva hozzá a mosószer. Nem csak úgy bele.aszni egy kupaknyit.

2022. júl. 8. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!