"gondozást vállalok" -olvastam egyik újságban. Szerintetek mennyiért jön el, mennyit illik ajanlani /Óra ?
Figyelt kérdés
Vidék, kis város2022. márc. 1. 17:31
21/26 anonim válasza:
19: nem kioktatás volt, hanem segítség, hogy felismerd a valós lehetőségeidet. Neked nem külső segítségre van szükséged, hanem megtanulni az időbeosztásodat. Nincs ebben semmi önzőség.
22/26 A kérdező kommentje:
Milyen pocs.k emberek vagytok utolsó 2. Főleg a 20as.
Nem is ismeritek a helyzeten csak ÍTELKEZTEK folottem.
Nem vagytok képesek megérteni hogy KÖLTÖZTÜNK nem új házba hanem egy FELUJÍTANDÓ házba, az előbbi lakók utáni koszt MÉG NEM TUDTAM LESÚROLNI.
Majd rajtatok is így segítsenek a nehézségben , ahogyan ti kivántatok nekem most segítséget!
Majd jusson eszetekbe a szuksegben.
Pápá léptem, a gonosz emberektől menekülök
2022. márc. 2. 23:50
23/26 A kérdező kommentje:
20 sajnáld magad szerencsétlen . A felfogó képességeddel gondok vannak
2022. márc. 2. 23:53
24/26 anonim válasza:
22: senki nem ítélkezett...
Csupa olyan ember írt, aki volt ennél sokkal elfoglaltabb helyzetben, és nem rinyált nyilvánosan....
25/26 anonim válasza:
Hát mások vagyunk tudom, én annak idején 2 óránként keltem éjjel, plusz nappalom is végig oda volt, fáradt voltam, mellette háztartás, de h más legyen a kisbabámmal eszembe sem jutott...
26/26 anonim válasza:
Idősgondozót gyerekhez? Ezt hogy képzeled?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!