Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mik a rigolyáitok? (folyt. Lenn)

Mik a rigolyáitok? (folyt. Lenn)

Figyelt kérdés

mi az amire nagyon,vagy már túlzottan figyelsz otthon?pl mosogatás,porszívónyomok a szőnyegen stb..

és mások lakásában mit veszel jól szemügyre hogy felmérd mennyire igényes az illető?

2010. szept. 10. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam első helyen a morzsa áll. Halálom, ha valaki szétszórja. Ne ragadjon a konyhában a pult, tiszta legyen a wc-csésze, a mosdó.

Máshol nem szoktam nézelődni, mert egy alkalom nem mérvadó.

2010. szept. 10. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az, ha a párom nem veszi fel a lakásban a papucsot :)

lehet hülye szokás , ő mezítláb járkál a lakásban, és borzasztóan idegesít, hogy utána meg viszi be a lábával a koszt az ágyba , meg mindenhova..

2010. szept. 10. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

jaj, a másik kérdésre nem is válaszoltam,

a fürdőszoba, wc mindent elárul másnál

2010. szept. 10. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem a függöny meg az ablak a rigolyám..annak mindíg tisztának kell lennie,a függönynek meg frissenmosottnak,így van mikor képes vagyok 3 hetente is levenni és kiöblíteni :S
2010. szept. 10. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A konyha minden szegletében. Nem bírom elviselni a gondolatot, hogy az ételt, amit megeszünk, egy koszos helyiségben készítsük el.

Más lakásában semmire nem fordítok külön figyelmet, az összkép számít.

2010. szept. 10. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Hát ahogy így olvasom a válaszokat elég sokan nem igazán vannak elfoglalva - sok a szabadidő.
2010. szept. 11. 05:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó,tudom,nem egész idevaló,de--szexben a tisztaság...már-már mániákusan.Kaptam is érte,hogy "nyugizzak,nem kell utána 2-3 perc mulva rohanni tusolni"
2010. szept. 12. 20:58
 8/8 anonim válasza:

A fürdő és a wc tisztasága.

A koszcsíktól a kádon falnak megyek, a - már elnézést - összefröcsögetett wc meg egyenesen a halálom.

Ebben a két helyiségben mindig csilli-villi legyen minden.

2010. okt. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!