Szoktatok domestost használni a felmosáshoz?
Figyelt kérdés
Én kicsit szoktam belerakni.2022. jan. 25. 10:34
1/13 anonim válasza:
Nem, általános tisztítószert teszek bele és úgy mosok fel. Domestost csak a fürdőben használok.
2/13 anonim válasza:
Én szoktam, kicsit öntök bele, meg ilyen felmosó löttyöt. Ennek nem tudom a nevét de ffi vagyok 😀
Cica van, miatta is érdemes fertőtleníteni is a padlót, mert amikor elborul az agya nyalogatja a padlót 🤔
4/13 anonim válasza:
Én is "normál" felmosószert használok, általában illat alapján választok. Nincs háziállatunk, rendszeres takarítás van, nem érzem szükségességét a fertőtlenítésnek....
5/13 anonim válasza:
Én a fürdőben, ec-ben, előszobában, konyhában szoktam, itt járólap van. A szobákban nem szoktam, ott laminált padlóhoz való felmosószert használok.
6/13 anonim válasza:
Nem. Után meg a babám nyalogassa a padló
ról...
7/13 anonim válasza:
Igen szoktam! Azóta eltűntek a hangyák a házból
8/13 anonim válasza:
Mindig, nem is kicsit. Mondjuk mi utcai cipőben is bemegyünk mindenhová a szobákon kívül
9/13 anonim válasza:
Igen, de ritkán. Nem szeretem "túlfertőtleníteni" a házat, így általában nem azt használom, de évi 1-2 alkalommal csinálok domestosos felmosást.
10/13 anonim válasza:
Amíg a szobákban mosok fel (laminált lap) csak felmosó folyadék van a vízben, utána jön a nappali, konyha előszoba, fürdő (járólap van mindenhol), ott szoktam belelöttyinteni egy kis domestost, vagy más fertőtlenítőt. Macskánk is van, gyerekünk is, néha cipőben be is lépek a fürdőbe indulás előtt, szóval így érzem jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!