Mivel távolítod el a betét miatt bugyin maradt ragasztónyomokat? Sajnos Always betetet vettem es ragasztónyomok maradtak a bugyin. Az olcsó Lidl es Aldi betettel ilyen gond nem volt!
Figyelt kérdés
Ragasztóeltavolító spray jó erre? Van rengeteg féle. Melyik markájúval csinaljam? Nem teszi tonkre a bugyit?2022. jan. 23. 23:50
11/24 anonim válasza:
Biztos nagyon higiénikus lehetsz, ha csak kézzel lögybölöd a fehérneműdet is... fúj.
12/24 A kérdező kommentje:
Miert, a feneked fertotlenited Domestossal nagyWC utan??
Miert ne eleg a bugyit is szappannal csap alatt kimosni?
Vagy aztatni mososzeres vizben utana kezzel kimosni.
2022. jan. 24. 00:55
13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a fenekunket se mossuk 60 fokon, a bugyit akkor miert kene??...🤔
Most nem veszekedni akarok, csak mondom...
Pedig azt még nyalogatja is a párunk...meg én is az övét...
Meg meztelen fenékkel fekszunk, ulunk az ágyon is. A fenekunk sincs mosogepben mosva.
2022. jan. 24. 00:59
14/24 A kérdező kommentje:
Amugy mosogepnek nagyon orultem, mikor vettem, hogy ezentul milyen szep feher lesz azoknim! Hat, nem lett feher. Kezzel sokkal szebben kimosom!
2022. jan. 24. 01:04
15/24 A kérdező kommentje:
Kicsit bánto a hozzaszolasod, a hangnemed. Megsertettelek valamivel, vagy mivel erdemeltem ki?
2022. jan. 24. 01:07
17/24 anonim válasza:
Nekem sosem lett ragasztós, elkèpzelni sem tudom az milyen lehet. De szerintem a mosógèp megoldotta
18/24 anonim válasza:
Alkohol jó lehet.
Ami sztem tuti leviszi, az a lakkbenzin higító, de nem hinném, hogy azzal dörgölgetné az ember,( bár kimossa utána), azt ami érzékeny területre vesz fel.
De lehet, bugyi anyagától is függ, hogy nehezebben eltávolítható lesz.
19/24 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust!
20/24 anonim válasza:
A megoldást úgy hívják hogy folttisztító benzin, festékboltokba lehet kapni. A gyógyszertárba kapható sebre való benzin is megteszi, az sem hagy foltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!