Szülés után egyszer használatos bugyit kér a kórház. Always Discreet Pants inkontinencia bugyi is megfelelő lenne?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 22:39
1/15 anonim válasza:
De jo hogy már ezt is megszabják.😡😡
2/15 anonim válasza:
🤔🤔
Én sima kínai bugyit vittem betéttel. Tökéletes volt.
3/15 anonim válasza:
A kórház megszabja a bugyidat??? Ne szórakozzunk már! Nem mondtad, hogy csak akkor, ha a doki alsógatyája megy a bugyidhoz? :DDD
4/15 anonim válasza:
Nem kérik, csak ajánlják, mert nagy valószínűséggel csupa vér lesz, és komfortosabb kidobni, mintsem a bőröndödben tárolgatni. De olyan bugyit viszel, amilyet akarsz.
5/15 anonim válasza:
Tena lady vált be. Igen sokkal kényelmesebb ilyenbe vérezni, oldalt pedig eltéphető.
6/15 anonim válasza:
Ezt írtam én is,de lepontoztak.Hol élunk,hogy megszabják milyen bugyit vegyek fel.Mikor szültem,bevált a sima bugyi betéttel.Pl.egy éjszakaival.Barátnőm vett eldobható bugyit,azt mondta nagyon kényelmetlen.
7/15 anonim válasza:
Nekem bejott az eldobható, igaz nekem császárom volt és nem bírtam lehajolni, így jól jött hogy az eldobhato oldalt téphető.
8/15 anonim válasza:
Nem szabja meg senki, a lőtéri kutya nem kíváncsi a bugyidra, ne reménykedj. Hihetetlen màr, hogy egyesek mi mindenre tudják verni magukat, csak hogy hőzönghessenek egy jót. Bármilyen bugyit meg betétet vihetsz, az eldobható csak ajánlás.
Kérdező, tökéletesen megfelel az is, amit írtál, a lényeg hogy neked kényelmes legyen és praktikus. Én kicsit megbántam, hogy sima szülés utáni betétet vittem eldobható bugyival. Az első éjszakára szerintem jobb lett volna olyan, amit te tervezel.
9/15 anonim válasza:
Csak ajánlás, hogyha átáznál könnyebb kidobni, mint tárolgatni. Van akinek annyira erős a vérzése, hogy a sima betét seperc alatt fullon lesz. Nekem bőven elég volt egy sima, nem éjszakai betét (nekem utána volt küret, mert bentmaradt egy lepénydarab), lehet emiatt, hogy mondhatni kitiszzítottak. A szobatársamnak meg a tena lady is kevés volt, sűrűn kellett cserélnie.
10/15 anonim válasza:
Én pont ilyet használtam, és nagyon bevált, igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!