Hogy oldjam meg az ágyazást gumis lepedővel?
Eddig régi hagyományos lepedőt használtam, nem gumist. Az ágyon nyáron egy vékonyabb pléd van, télen egy pokróc. Este a plédre/pokrócra ráraktam a lepedőt és rá az ágyneműt. Reggel elraktam az ágyneműtartóba az ágyneműt és a lepedőt, a pléd/pokróc pedig maradt az ágyon.
Gumis lepedővel mindezt sokkal nehezebb megcsinálni. Körülményes minden nap a gumis lepedőt feltenni és levenni az ágyról és az idő is elmegy rá közben. Hogy oldjam meg? Ti, hogy szoktátok?
A régi lepedők már nincsenek meg és mivel gumisat árultak csak abból vettem párat.
6: Még ha a nappaliban is lenne a hálórész, akkor sincs túl sok különbség egy ágynemű nélkül és egy ágyneművel alatta leterített ágy között szerintem. :)
Random kattintásra, itt egy ágytakaró + díszpárnák.
Nem látszik, hogy van-e alatta egy paplan, vagy sem... Ha rendesen ki van simítva.
Nálunk is hasonlóképpen van.
Nem egészséges elrakni az ágyneműt, sokkal jobban meg tud száradni, ki tud szellőzni, ha nincs behajtogatva egy zárt ágyneműtartóba.
Én mindig kiterítem, megigazítom, csak akkor takarom le ágyterítővel, ha jön valaki (külön van a háló a nappalitól)
Ha pedig olyan programunk van, akkor ágyazok be csak, évente 2-3 szor.
Az lemaradt, hogy nagyon kicsi a szoba, nincs külön nappali és hálószoba. A számítógép széket leszámítva az ágy az egyetlen ülőhely. Nem matrac, hanem egy kettépattinthatós ágy van ágyneműtartóval.
Az ágyterítőt és a díszpárnákat hova szoktátok rakni éjszakára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!