Összemostam a kislányom ruháit egy mályva lepedővel, és minden rózsaszín, illetve lila lett. Legjobban egy citromsárga plüss rugit és egy világoskék plüss rugit sajnálok, mindkettő lila lett. Vissza lehet-e állítani az eredeti színüket valahogy?
Nem hiszem,hogy visszajönnek az eredeti szinükre,max,ha nem mosod öket ujra àt,lehet a szin kimosodik belöle.De nagyon kicsi az esélye(((((((((((((
Vannak festékek a ruhàra lehet kapni,talàn àtfested öket vele,de az sem lesz soha az igazi,meg pici babànàl ilyesmivel nem is tesztelnék.
Persze ne dobd ki öket,otthonra még jok!
Ha ilyen könnyen befogta, az azt jelenti, hogy a festék oldódik vízben. Mosd ki újra, hátha simán kijön a felesleges festék (mi már jártunk így). Létezik valami rongy is, amit ilyenkor be kell tenni a mosásba, és megköti a festékanyagokat, de nem tudom, mi a neve, így rákeresni sem tudtam. Hátha lesznek nálam okosabbak!
Ha meg végképp nem jön ki, fessed be mindkettőt valami sötétebb színre, pl. meggypirosra, ami takarja a mostanit.
De most komolyan ezért sírni??? Inkább nevetni kéne az egészen
két hónap mulva kinövi , egyébként is mi baja lesz a lila rugiban???
ezek az igazi álproblémák örülj, az egészséges babának !!
nézd a jó oldalát. Ha kisfiad lenne és rózsaszín sikeredett volna, az azért jóval nagyobb gond lenne. :)
fel a fejjel, szurkolok és várjuk az eredményeket, annál is inkább, mert hamarost mi is kerülhetünk hasonló helyzetbe :)
Teljesen megértelek,én is ilyen vagyok,ha valami uj ruci tönkre megy,én is kitudok àm akadni.
Föleg mikor megveszek valamit,és itthon veszem észre hogy kivan szakadva.
A baby ruhàit meg annàl is jobban féltem,én is vegyesen vettem ujat meg turisat,de jobban féltem öket ,mint a miénket,pedig bàrmikor vehetnék màsikat:)
Elö vàlasz iroja voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!