Létezik a felsoroltakon kívül más fertőtlenítős öblítő?
Eddig ezeket találtam:
1) LENOR Professional Odour Eliminator
2) Silan Fresh Control
Mivel olvastam, hogy egyesek nem tudják értelmezni a kérdést, ezért leírom a kérdés okát. Egyszer bent maradt a ruha a gépben és egy 10 mosás után se múló erős, jellegzetes szag maradt a ruhákban. Végül kimostam őket öblítő helyett fertőtlenítővel, ami megoldotta a gondot, de illatos se lett. Elkezdtem keverni az öblítőt kis fertőtlenítővel, ettől elkezdtek bekeményedni a ruhák. Szeretném rendbe rakni a mosott dolgaim fertőtlenítős öblítővel, de mivel sehol se lehet erre így szűrni, ezért kérdezem, hogy miket ismertek a felsoroltakon kívül. Nekem első olvasatra a Silan szimpatikus, de hátha van jobb.
A felsoroltak közül egyik sem fertőtlenítős öblítő!
Kicsit keress rá biológiailag és kémiailag a fertőtlenítés fogalmára… nem az öblítésben, öblítőkben lesz a megoldás annyit elárulok.
Habár sokan unhatnak minket, de az ecet illetve mosóparfüm.
Az ecet nagyon szépen kiöblíti a ruhákat, pihepuhák lesznek, és abszolút nem lesz ecet szaguk. Igazából nem lesz semmilyen szaguk, mi így használjuk, de mosóparfümmel keverve illatos lesz a ruha.
Az ecet ápolja a ruhákat, és a mosógépet is, fertőtlenítő, puhít, anti allergén
Denkmit fertőtlenítő öblítő
Dm be kapható
Kipróbáltam.
Herbow mosóparfümből 5ml a flakonján ajánlott adagolás szerint, rá 20%-os ecet a szokásos szintig töltve. Pamut program, szokásos adag, 60°C.
Ecetszagú ruhákat szedtem ki és száradás után is ecetszagúak maradtak. A mosóparfümből pedig 5ml kevés volt, vagy csak elesett az ecettel szemben, most száradás után egyenlő mértékben érzem az ecettel.
Nem adtam még fel, úgyhogy megkérdezem: mi a titok?
Nincs titok, kipróbáltad az ecetet, ecetszagú. Másnak is az, csak ők elhiszik, hogy nem az.
Ez olyan, mint egy MLM rendszer, vagy egy szekta. Valaki egyszer kitalált, a többi meg megy utána a csordában.
De egyébként mit akarsz annyira fertőtleníteni?
Mi 20%os ecetet használunk, és mint írta a kolléga annyit amennyit az öblítőből kellene (5cent kb).
Soha nem volt még ecetszagú a ruha.
Hányszor öblít a gép?
"az ecetet, ecetszagú. Másnak is az, csak ők elhiszik, hogy nem az."
És szerinted az ecet nem tud elpárologni? És ha elpárolgott, tehát már nincs ott, amikor száraz a ruha, akkor mi ecetszagú? A semmi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!