Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elmentek (akár csak néha)...

Elmentek (akár csak néha) otthonról úgy, hogy közben megy a mosó-, vagy a mosogatógép?

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
41 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Simán elmegyek hazulról.

Ugyanis nálunk ezek már nagykorúak és nem kell már rájuk vigyázni.

2021. dec. 7. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Néha megtettem, de már nem merném. Régi Hajdú gépem volt a konyhában, a fürdőt takarítottam, nem észleltem semmit, csak a macskám nagyon nyávogott, így kinéztem. A konyha már füstben állt, órákig kellett szellőztetnem, mire kiment a szag. A gépnek leéghetett a motorja, ha nem vagyok otthon, akár nagyobb baj is történhetett volna.
2021. dec. 7. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Bármennyire is megbízhatók,a baj megtörténhet.
2021. dec. 7. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Neha szoktam.

Pl ha a mosas lejar akkor atrakom a szaritogepbe, kozben elmegyek bevasarolni.

A mosogatogepet este szoktuk elindítani. Akkor otthon vagyunk de felügyelet nelkul van mert alszunk kozben. Másnapra lejár es ki is hűl.

2021. dec. 7. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Rég volt már rá példa, de egy időben szokásom volt késleltetett indításra kapcsolni a mosógépet, így akkor végzett, amikor visszaértem a bevásárlásból, és már csak teregetnem kellett. Sosem volt belőle semmi gond.
2021. dec. 7. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Én simán elmegyek például boltba, kisebb programra. Illetve rendszeresen beállítottam időzítővel, hogy amíg alszom vagy amíg munkában vagyok kimosson és frissen ki tudjam szedni.
2021. dec. 7. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Én a mosógépet mindig időzítővel használom. Reggel beállítom, mire hazaérem csak szárítani kell.
2021. dec. 7. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Persze. A mosógép eleve a pincében van.
2021. dec. 7. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Persze, alapból úgy mosok hogy reggel bepakolom és beidőzítem, ha hazaérek munkából akkor meg kiszedem és elrakom a tiszta, száraz ruhákat. Nem indítok este 6-kor még egy 5 órás mosó-szárító programot. :D

(Mosogatógépünk nincs, de gyanítom azt is elindítanám reggel.)

2021. dec. 8. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon ritkán, mert azért bármi probléma történhet.
2021. dec. 9. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!