Gondolkodom , hogy veszek egy akksis porszívót. Melyik fajtát èrdemes meg venni? Ami nem merül le olyan hamar legalább a házat fel tudjam.egyszerre porszívózni.
ööö... akkor vegyél egy olyat aminek hosszú a zsinórja. A Lidl-ben kb 3 havonta kapható 20-25eFt-ért olyan ami felszedi a padlót annyira erős és van minimum 5-6m madzagja.
Az akksis egy kis lakás átmeneti rendbentartására jó.
Van egy 35 ezres vezetek nelkuli gorenje porszivom, en szeretem. Pont arra jo, amire vettem, tehat napi egyszer gyorsan vegigfutok vele a nappali-konyhan, meg ahol meg latom, hogy kell, mert sokat vagyunk itthon, hamar koszos lesz a haz. Szinten tartasnak tokeletes, de azert heti 1x szoktam a rendes, nagyobb teljesitmenyu porszivoval (foleg a szonyegek miatt) is vegig menni a hazon.
En gyulolok amugy porszivozni, naponta arra nincs energiam, hogy a nagyot elovegyem, rangassam, dugdossam ide-oda, nekem egyszerubb ezzel.
80 negyzetmeteres a haz, elvileg 1 orat bir az akksi, de meg soha nem sikerult lemeritenem egy porszivozas alatt.
Nekünk Leifheit van, alapjáraton gyenge, mindig rákapcsolom a turbót, de úgy kb 3-4p alatt lemerül. Szóval gyorsan kell cselekedni, de amúgy praktikus, napi gyors porszívózásra jó.
Azt hiszem 40E Ft volt 2 éve.
én 20ezerért vettem a lidliben még három éve az aksist..szeretem, mert egyszerű, állandóan dokkolón van, bármikor használhatom fél órát biztosan. Amíg ürítem a porzsákot, addig a dokkoló tölti.
Morzsaporszívónak is használható, szétszedhető egy gombnyomással.
Nekem 20 ezernél nem ér többet, a 60 ezres sokkal többet tud, tovább bírja,stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!