Mennyire mozogsz otthon a konyhában? Gondoskodnál a párodról, hogy egészségek maradjatok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 21:08
11/12 anonim válasza:
Visszajelzések szerinte nem főzök rosszul, de nem szeretek annyira. Két iskolás gyerek van, úgyhogy muszáj kreatívnak, gyorsnak és tudatosnak lenni. A párom viszont nagyon szeret és nagyon tud is főzni, de ő a tipikus magyaros epegyilkos ételeket szereti vagy a különleges ételeket, szóval amihez jó messzire kell menni beszerezni mindent, aztán órkáig hámozol, utána már reggel odateszed és mellette állsz leszűrögetve meg kavargatva délig, és persze még egy óra, mire rendet raksz. Na erre én abszolút sajnálom az időt, amikor max. 15 perc alatt megesszük, bár persze nagyon finom, de magamtól inkább a nyers vagy max. párolt egészségeset eszem, mint zöldség meg hal, ami fél óra alatt kész, na de sajnos azt más nem szereti rajtam kívül. Bár ahhoz szerintem meg pont nem kell hű-de-tudni főzni :) 40N
12/12 anonim válasza:
Mindennap fozok, legtobbszor valami egeszsegeset. A ferjem szereti. Magamtol tanultam fozni, mert erdekelt.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!