Mire jó a centrifuga mosógépnél?
Plusz persze fizikában 6. osztályban mindenki tanult a centrifugális erőről, és magáról a centrifugáról.
Azt meg már ne is cincáljuk, hogy a wikipedia (mint google legelső találat) egy mondatban leírja. :))
"A háztartásban a mosás utáni nedves textíliák víztartalmának csökkentésére használják (többnyire a mosógéppel egybeépítve)."
Nekünk még Hajdú is volt, mert anyám bele volt zavarodva, máig azzal mos. Ott külön volt a centrifuga, meg emelgethetted a vizes ruhákat, a derekad is leszakadt, fél napos program volt a mosás...
Egyébként, ha nem tudja, beírhatta volna és a Google bácsi, Youtube néni segített volna...
Hey! Válaszolsz nekünk, nálatok hogy ment a mosás? Tudom, hogy olvasod!
1, nem anyám mos, egyedül élek.
2, úgy beszéltek, mintha nem láttam volna mosógépet, de ennek semmi köze a kérdéshez. A centrifugára voltam kíváncsi, nem mindenkinek magától értetődőek a fizikai fogalmak.
3, ez egy oldal, ami azért van, hogy olyat kérdezzünk, amit máshol nem akarnánk. Ha mindenki használná a Googlet, akkor nem lenne értelme az oldalnak, de ne keverjük a szezont a fazonnal. Egyébként sehol nincs leírva, hogy pontosan mi a mosógépben a centrifuga, próbáltam megkeresni, képzeld. De a te DOLGOD hogy válaszolj, vagy görgess tovább. A személyeskedés, gúnyolódás nem tartozik az oldalon betöltött feladataid közé.
23: nagyon félreérted az oldal célját!
NEM google-kereső helyett van....
EGyedül élsz.... Babakorod óta...???
Azért te meg azzal vagy eltévedve, hogy ez nem, egy szolgáltatás, ahol "feladataim lennének". Emberek válaszolnak neked szabadidejükben, és nem, nem az a "dolguk", hogy válaszoljanak neked... Nagyon el vagy tévedve. Senkinek nem trágárkodott veled stb.
Egyébként egyedül élsz, de elmondásod szerint soha nem mostál, akkor a ruhák tisztítását milyen módszerrel oldod meg?
"ez egy oldal, ami azért van, hogy "......
Igen, de van egy kikötés, hogy 16 éven aluliak nem használhatják.
Vagy azt állítod, hogy több vagy??
Egy dolgot megfigyeltem már.
Mindig a leghülyébb kérdezők szokták kikérni maguknak, és ők szoktak a legjobban háborogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!