A Samsung mosógép hideg programja az mennyire jó? Ugyanúgy tisztítja a ruhákat mint ahol meleg vízzel mosik? És nem terjednek el a bacilusok mert nem melegít vizet a mosáshoz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 15:52
1/6 anonim válasza:
Természetesem a meleg vízzel való mosás sokkal jobban, hatékonyabban tisztít. Semmire sem jó a hideg program. Szintén Samsung mosógépem van.
2/6 anonim válasza:
Nem tisztít "ugyanúgy" természetesen. Én kényes anyagokhoz, meg csak otthon/irodában hordott ruhákhoz használok hideg programot, amik nem igazán koszosak.
3/6 anonim válasza:
Jól írják, nem tisztít megfelelően. Kizárólag nem túl szennyezett gyapjúruhákhoz használok hideg vizet.
4/6 anonim válasza:
Én csak a szekrényben található alkalmi ruhákhoz szoktam használni, ha fel kell őket frissíteni, másra nem jó az a 20 fokos program.
5/6 anonim válasza:
Ha már nyomod nagy bőszen a pirosat, 81%-os, legalább kifejthetnéd, hogy mivel nem értesz egyet. Senki se tévedhetetlen, viszont ez a sunyi lapítás a legnagyobb féregség. 4. voltam.
6/6 anonim válasza:
Bár nem én vagyok a 81% aki pirosat nyomott, de miért ne lenne jó másra? Ha itthon töltök egy szombati napot és filmezek a kanapén, az aznapi pólómat miért kéne forró vízben "kifőzni"? :D
Oké, hogy a konkrétan koszos, foltos ruhákat magasabb hőfokon érdemes mosni, de azért erős túlzás a "másra nem jó"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!