Hogyan tisztítható le egy serpenyő alsó oldala?
Figyelt kérdés
A gázrózsák miatt eléggé koszos a szerpenyőimnek az alsó oldala.2021. okt. 12. 14:23
1/8 anonim válasza:
Az alsó része az olyan lesz. Az nem kosz, hanem elszíneződés a hőtől.
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg Cif-fel. Folyékony súrolószer, nem muszály a Cif, saját márkás pl. Spar-os is jó, én még jobban is szeretem, mint a valódi Cif-et.
4/8 anonim válasza:
Forrósítsd fel alaposan, majd menj ki vele az udvarra, fordítsd le és hideg zsíroldót sprickolj rá, majd fa spatulával piszkáld
5/8 Noren1989 válasza:
Én a múltkor egy só-szodabikarbóna, mosogatószer-víz kombós vidit làttam, rajta is hagytàk jópàr percig.
6/8 anonim válasza:
Nevetséges a lepontozásotok. Az alsó részt közvetlenül éri a hő, elkerülhetetlen, hogy az alja elszíneződjön. Főleg akkor látható igazán, ha festve is van az aljára mindenféle mintázat. Megnézem azt hogyan fordítjátok vissza vegyszerekkel és mindenféle házi praktikável. Hát sehogyan!
7/8 A kérdező kommentje:
Elszíneződés ott nincs, ahol a láng éri csak azon a részen, ahol a tűzhely rácsával érintkezik.
2021. okt. 15. 08:22
8/8 anonim válasza:
Jól le lettem pontozva, de Ciffel próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!