Miért kell minden nap kitakaritania az összes wc.-t fürdőt?
Figyelt kérdés
Tesom minden nap kitakaritja az osszes ilyen helységet. Ez miert jo? Nem kàros ez a sok vegyszer?2021. okt. 12. 08:33
1/9 anonim válasza:
Ez a mániája. Nagyon sok éve a lakás legtisztább része a wc felmérés szerint. A konyha nem, ahol az ételt készíted.
De igen felesleges annyi szerrel terhelni a környezetet és a pénztárcát.
De vannak olyan dolgok, mint a férfiak állva vizelése, és akkor szerteszét fröcsög minden.
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Mit jelent a takarítás jelen esetben? Milyen feladatokat, milyen vegyszert?
3/9 A kérdező kommentje:
Fertotlenítivel felmos es kisurolja a kàdat meg a wc.-t.
2021. okt. 12. 09:41
4/9 anonim válasza:
Nem kell.
De ameddig ő csinálja és nem tőled követeli, hadd csinálja!
5/9 A kérdező kommentje:
De mérgezo ràm is.
2021. okt. 12. 10:20
6/9 anonim válasza:
Mindketten túlzásokba estek!
Ő a takarítással, te a rémüldözéssel.
7/9 anonim válasza:
Ez már kényszeres takarításnak számít. Ugyanakkor pl. a zuhanyfülke oldalfalairól én minden nap letörlöm, felitatom a vízcseppeket, különben 1-2 hét alatt rondán elvízkövesedik minden felület.
8/9 anonim válasza:
4-en vagyunk, nem sok a napi vécépucolás. Mosdót, tükröt kétnaponta pucolom.
9/9 anonim válasza:
Túlzás. A koszt én is utálom, de bőven elég hetente ezeket megcsinálni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!