Ez a jószág :) Ha nem sikerül, veszünk újakat, de szeretném megmenteni
2021. szept. 23. 08:40
6/11 anonim válasza:
Szerintem ne adj az ecethez rögtön vizet, hiszen akkor hígítod. A kupakját kinyitva szintén több ideig áztasd valami edényben vagy fejjel lefelé a kulacsba lógatva, ha elfér. Utána persze jó ötlet jó meleggel elmosogatni.
2021. szept. 23. 08:48
7/11 anonim válasza:
A legtöbbször a kupaknál ül el a nyál stb, vagy lesz penészes, mert nehéz tisztítani; pontosabban minden nap át kell öblíteni jól. Legtöbbször az a ludas.
2021. szept. 23. 08:51
8/11 anonim válasza:
Ha nagyon retek, akkor a hypo is mehet, de aztán azt iszonyú sokszor le kell öblíteni.....
Én is inkább az ecetnék maradnék, nem hígitva, és a kupakot (nyitva) hagynám ázni benne.... aztán meg az egész palackban forgatgatnám....
Meg az a helyzet, hogy a mindennapi használat során, ha kiürült, rögtön ki kell öblíteni és hagyni megszáradni rendesen!
2021. szept. 23. 10:39
9/11 anonim válasza:
sajnos nekem is volt egy kulacsom amit ki kellett dobnom mert egyszerűen semmi se tüntette el a szagot, pedig csakis tiszta vizet tartottam benne. decathlonos volt. bezzeg amiben csak cukros citromos gyümölcsteát hordtam évekig, azt a mai napig tudom használni
2021. szept. 23. 10:42
10/11 anonim válasza:
Jézusom, ennyi pénzt kidobni egy műanyagra? Veszel egy félliteres vizet vagy üdítőt, és leselejtezed ha megnyekken. A nyakára köthetsz madzagot is. A nap is átjárja, ha átlátszó. Ha a kupakja miatt kell, akkor veszel olyat aminek a kupakja kinyitós és átrakosgatod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!