Hogyan/mivel tudnám kiszedni a ruhába ragadt rágògumit?
Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 18:45
1/12 anonim válasza:
Tedd be a fagyasztóba a ruhát, kicsit hadd fagyjon meg, akkor könnyebb leszedni.
5/12 anonim válasza:
Én is a fagyasztót használom, bár amilyen hideg van, éjszakára nedvesen ki is teheted a szabadba! :)
A lényeg: ha megfagy picit a rágó, csak le kell morzsolni a ruháról!
6/12 anonim válasza:
Most a higitót miért kellett lepontozni? Tényleg jó és különben is.
Aki nem próbálta miért szól bele?
7/12 anonim válasza:
Szia.Én a lidl-be vettem rágógumi eltávolítót.300ft volt.Kicsi lányom van és ha véletlen rágót kap 10perc után vadásznom kell a lakásba hová ragasztott.Álltalában vagy a szőnyeg vagy az ülőgarnitúra.És a rágóeltávolító nagyon bevált.
8/12 anonim válasza:
A lepontozott válaszolónak!
Bár én nem pontoztalak le, (de fel sem!)nem jogos a felháborodásod.
A nitróhigító, nagy valószínűséggel oldja a rágógumit is, hiszen egy nagyon agresszív hígító, ami roncsolhatja a tisztítandó ruhát is.
Talán ezért nem volt népszerű a válaszod !
9/12 anonim válasza:
sebbenzinnel szoktam kiszedni mint a ruhából mint a hajból .tökéletesen kiszedi nem szedi ki a színt sem.patikában lehet venni :)
10/12 anonim válasza:
A legegyszerűbb jégkockát nyomni rá attól megkeményedik és akkor már könnyű kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!