Érdemes színfogót venni?
Figyelt kérdés
Egyedül élek, fiatal srác vagyok, 6 kilós Beko mosógéppel, vegyes színű ruházattal. Mivel nincs sok ruhám, így sokszor gondban vagyok, mert nem gyűlik össze annyi se a színesből, se a sötétből, sajnos rövid programon nem igazán mos ki jól a gép, ráadásul csak 30 fokos, ha normál programra teszem a gépet, az meg pazarlás, szvsz. Érdemes lenne színfogót vennem? Mert akkor értelmesen mehetne normál programon a gép, a felesleges pazarlást elkerülve. Bocsi a hülye kérdésért, full kezdő vagyok. 23/F2021. aug. 27. 23:08
11/11 anonim válasza:
Megtettem. A feminás bullshiten kívül nem dob semmit. Még mindig homály fedi, hogyan képes színt megkötni az ecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!