Láttam a sparban akcióban gőzölős padlótisztítót, van valakinek ez a fajta, ha igen érdemes megvenni?
ááá, elnéztem... :) BOB HOME a neten találtam róla egy képet, na valki tud róla vmit???
Egyszer vettem ilyet, soha tobbet. Allandoan toltogetni kell vizzel, utana varni hogy felforrjon. Sarkokat, kisebb/keskenyebb helyeket nem tudsz felmosni vele. Annyit kinlodtam, hogy a regi modon, rendesen felmoshattam volna rovidebb ido alatt. Soha tobbet nem hasznaltam. Ugyanez szol a kezi gozolokre is. Ott meg kisebb a viztartaly.
Nem erdemes megvenni, mindegy hany ezerrel van "leertekelve."
szia! én is kaptam anyuéktól gőzkacsát, de egy kalap sz@rt sem ér.majd leszakad a kezem olyan nehéz tartani tele tartállyal, de ugyanakkor meg gyorsan kifogy és töltögetni kell.no meg ugyanúgy törölgetni kell a feloldott koszt, mert hát nem válik légneművé....
szóval nekem nem jött be.
üdv.
Mind ahogy elozo irta, utana kell megint torolni, mert a goz az viz. nze begyel, akrmilyen mark, mind csak tobb munka.
Ha szep fenyes, csiknelkuli lapot akarsz, rakj a vizbe egy kis ecetet. Nem kell felni, az ecet szag elparolog, fertotlenit es frissit. Nem lesz csikos a padlo. Fara, muanyag fara, csempere egyarant nagyon jo. En hasznalok egy par csopp teatree olajat is. Ez is nagyon jo, es frissiti a lakast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!