Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Láttam a sparban akcióban...

Láttam a sparban akcióban gőzölős padlótisztítót, van valakinek ez a fajta, ha igen érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
annyit láttam rajt, hogy 500ml víz töltése lehetséges a géppbe, valami bob market, vagy mi a fene a márka... :) Neten nem találtam róla semmit. végkiárusítás miatt 10ezer helyett most 4400.- Csak ne tom érdemes e megvenni??? segítsen akinek van tapasztalata!!!!!
2010. aug. 30. 13:51
 1/9 A kérdező kommentje:

ááá, elnéztem... :) BOB HOME a neten találtam róla egy képet, na valki tud róla vmit???

[link]

2010. aug. 30. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem ilyet, soha tobbet. Allandoan toltogetni kell vizzel, utana varni hogy felforrjon. Sarkokat, kisebb/keskenyebb helyeket nem tudsz felmosni vele. Annyit kinlodtam, hogy a regi modon, rendesen felmoshattam volna rovidebb ido alatt. Soha tobbet nem hasznaltam. Ugyanez szol a kezi gozolokre is. Ott meg kisebb a viztartaly.

Nem erdemes megvenni, mindegy hany ezerrel van "leertekelve."

2010. aug. 30. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
komolyan? de jó, hogy írtál! nem is gőzöl akkor igazán?találtam róla videót, ott ezerrel szórja ki a fejéből gőzt... igazából nekem azért kellett volna mert sötét a járólap, és azt lehetetlen felmosni hogy ne maradjon foltos, csíkos. Gondotlam hogy nem az igazi... sztem nem veszem meg... lomnak felesleges. köszi a választ.
2010. aug. 30. 16:37
 4/9 A kérdező kommentje:
igazából ha valakinek volt, van konkrétan ilyen gépe írjon még, bár az előző válasz meggyőző volt... :)
2010. aug. 30. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:

szia! én is kaptam anyuéktól gőzkacsát, de egy kalap sz@rt sem ér.majd leszakad a kezem olyan nehéz tartani tele tartállyal, de ugyanakkor meg gyorsan kifogy és töltögetni kell.no meg ugyanúgy törölgetni kell a feloldott koszt, mert hát nem válik légneművé....

szóval nekem nem jött be.

üdv.

2010. aug. 31. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Mind ahogy elozo irta, utana kell megint torolni, mert a goz az viz. nze begyel, akrmilyen mark, mind csak tobb munka.

Ha szep fenyes, csiknelkuli lapot akarsz, rakj a vizbe egy kis ecetet. Nem kell felni, az ecet szag elparolog, fertotlenit es frissit. Nem lesz csikos a padlo. Fara, muanyag fara, csempere egyarant nagyon jo. En hasznalok egy par csopp teatree olajat is. Ez is nagyon jo, es frissiti a lakast.

2010. aug. 31. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi!! Már tuti nem veszem meg! én is hallottam az ecetet, de ez feket lapon is jó? mennyit tegyek bele?
2010. aug. 31. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden padlon jo. Fel pohar eleg.
2010. aug. 31. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek hasonló van,-12e-ért vették :D - semmivel sem különb utána a járólap. Abba is ecetes víz kell. Akkor meg maradjon a vödör-ecet-forró víz, nem?! :D
2010. szept. 12. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!