Miért nem tudok ruhát hajtogatni?
Figyelt kérdés
Egy inget, egy pólót nem tudok rendesen összehajtani, anyám szerint szánalmasan béna vagyok mindig kinevet.
Van erre valami megoldás hogy tudnám megtanulni?
2021. aug. 27. 17:52
1/9 anonim válasza:
Gyakorolni kell, mint mindent. Senki sem születik profinak.
2/9 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy ahelyett, hogy kinevet, tanítson meg.
3/9 anonim válasza:
Menj el mosodába dolgozni, hajtogatni. 1 hónap után profi leszel.
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tudna nekem valaki egy egyszerű technikát mondani amivel könnyen meg tudom tanulni?
2021. aug. 27. 21:24
5/9 anonim válasza:
Én se tudok. Én inkább fiókokba, dobozokba teszem és akkor nem kell hajtogatni.:)
6/9 anonim válasza:
Youtube teli van likekkel,ne szorakozzatok mar 😄 cloth folding. De van olyan muanyag kutyu,amire rarakod pólót ,inget,osszecsukod es behajtja neked.
7/9 anonim válasza:
Mi a töknek?
Pólót akaszd vállfára amikor szárad. utána leveszed, nagyjából összehajtogatod, úgyis rajtad fog kisimulni. Ing meg maradjon vállfán.
8/9 anonim válasza:
"anyám szerint szánalmasan béna vagyok mindig kinevet.
Van erre valami megoldás ... ?"
Van. Leszaromtabletta. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!