Mennyi öblítőt tegyek a gépbe, hogy illatozzanak a ruhák rendesen?
Figyelt kérdés
Csomót belerakok és szinte alig marad szaga neki. Szoktam neten ruhákat venni marketplace-en és néha olyan jó illatúak, hogy már amikor nyitom ki a borítékot megcsap az illata és a szekrényben is jó illata marad sokáig.2021. aug. 27. 15:23
1/7 anonim válasza:
Az sem jó, ha túl sokat raksz. Tapasztalataim alapján, ha használat szárítógépet, az azért megtartja az illatot. Esetleg próbáld ki, hogy illatmentes öblítő és mosóparfüm.
2/7 Miss Endzsi válasza:
Coccolino, lenor, ezeknek magas az illatanyagtartalma.
3/7 anonim válasza:
Nekem az volt a gond, hogy a mosógépem nem jókor adagolta az öblítőt. Közvetlenül az öblítő program előtt szoktam beleönteni.
Vagy ha nem érek oda és lejár, akkor egy 15 perces öblítés+centri programot indítok, és így minden olyan illatos, amilyennek lennie kell.
Ha nagyon gyengén érzed, akkor ez lehet a gond.
4/7 anonim válasza:
Nem jó ha sokat teszel bele. Én félig se töltöm az adagolót és mindig jó illatúak a ruháim. Plusz ami fontos, hogy a mosás végén mindig kiveszem az adagolót és kitisztítom. Az öblítő nagyon bele tud rakódni, ez is okozhatja hogy rosszul adagolja ki.
5/7 anonim válasza:
Két-három havonta mosd át hipóval a gépet, mert bárhol megtelepedik a penész, nem lesz illatos a ruha.
És olyan helyen szárítsd, ahol van levegő. Nagyon párás, zárt helyen, ahol lassan szárad, szintén nem lesz illatos
7/7 anonim válasza:
Semennyit. A mosógépet előbb ki kellene dzsuvázni, full trutyis már az ordenáré sok öblítőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!