Miből gondolják, hogy 80 liter vizet használunk el kézi mosogatáskor, ahogy a reklámban van?
Pont most láttam a reklámot.
Aranyos. Pontosan 80 liter vizet spórol meg a mosogatógép, mondják a végén. Na, ilyen kell nekem. 0 vízzel dolgozik a kézi mosogatáshoz képest. Ez az igazi spórolós szerkentyű.
20 liter egy átlag mosogató térfogata és azért illene vizet cserélni, amikor már bebarnult, szóval tányérok, lábosok, tepsik után 40 liter csak a mosogatás.
Utána jön az öblítés, percenként simán kifolyik 10 liter víz a csapon. 4 perc folyamatos öblítés egyáltalán nem hangzik túl soknak.
A legtöbb ember azért nem zacskós levest eszik, ami után el kell lötybölni egy kanalat, meg egy bögrét.
Két tálcás mosogatóban egyik oldalom mosis víz, másikon ecetes öblítővíz. Fölé van hajtva a csap, tehát merítéses es folyóvizes öblítés. Félig töltve mindkettő. Ugye mosogatási sorrend nálam: poharakkal kezdem. Mindkét tálcában egyszer cserélem a vizet, ha sok a mosatlan. Végén a lábas a szürkevízzel es folyóvízzel van elmosva.
Mosogatas előtt én mindig kitörlöm a zsírt használt rongyokkal, így azzal keveset kell küszködni.
9-es vagyok.
Akkor is max. 50 liter víz, ha sok a mosatlan. Főzés, és étkezés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!