Összehajtjátok a szennyest mielőtt a mosógépbe teszitek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 10:28
1/13 Ékezetes billetyűzet válasza:
Koszos ruhát minek hajtsak össze?
Egyébként a mosógépek útmutatója is írja, hogy ne összehajtva tegyük be a ruhát.
2/13 anonim válasza:
Ha kivettem se. Ha megszáradt, akkor se...
4/13 anonim válasza:
Nem szoktam én sem belehatogathi.
5/13 anonim válasza:
Nem, hiszen úgyis összekeverednek. Arra szoktam csak figyelni, hogy ne legyenek konkrétan összepödörödve, mikor bedobálom őket.
6/13 anonim válasza:
Igen. Akkor kevésbé lesz gyűrött.
Illetve, ha csak begyűröm, akkor még az is gyűrött lesz, amit egyébként nem kéne vasalni.
8/13 anonim válasza:
nem, sőt direkt figyelek rá, hogy lazán legyen bedobva, nem összehajtva vagy összeteketeredve.
9/13 anonim válasza:
Minek? A dobban úgyis forog. Csak bedobálom, de arra figyelek hogy ne legyenek összetekeredve. Bár amikor kivezsem, mégis össze vannak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!