Legjobb módszer a folttisztításra?
Figyelt kérdés
A kedvenc világoskék felsőmből hónapok óta nem jön ki egy kisebb barnás folt. Már mindent megpróbáltam, de még mindig ott van(nem is halványodott), úgyhogy már bármilyen ötletet szívesen kipróbálok.2021. aug. 4. 15:42
1/6 anonim válasza:
A folt keletkezése óta volt már vasalva?
2/6 anonim válasza:
Mitől lett a folt? Úgy lehet, hogy könnyebb lenne válaszolni.
3/6 A kérdező kommentje:
1 - nem vasalható anyag
2 - nekem is ez a problémám, hogy sajnos nem tudom
2021. aug. 5. 14:28
4/6 anonim válasza:
A mindent megpróbáltál alatt mit értesz?
Nekem sokszor beválik a vanish folteltávolítós szappanja. Először bevizezem kicsit a foltot, aztán bedörgölöm a szappannal és úgy hagyom állni, akár több órán át is. Utána még lehet kézzel dörgölni és kimosni.
Marhaepeszappant ajánlják sokan, én még mondjuk nem próbáltam, de dícsérik sokan.
5/6 anonim válasza:
Az Almawin szappan is jó foltokra, ugyanúgy kell használni, ahogy a 4-es hozzászóló írta. Úgy tudom, annak van marhaepe és folttisztító változata is.
6/6 anonim válasza:
Hidegvizes áztatás, dm sajátmárkás marhaepe szappan jól megdörzsölöd szokásos módon kimosod és napon szárítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!