Vezeték nélküli olcsó, de jó porszívót tudnátok javasolni? Régebbi fajta is lehet, mert tényleg jó árban szeretnék venni
Nekem ez a fajta van: [link]
Teljesen meg vagyok vele elégedve, a célnak megfelel és mégsem több százezer 🤷🏼♀️
Tipikus magyar felfogás. Olcsó, de jó.
Ilyen nincs. Van olcsó, ami valószínű semmit sem ér, tele van gagyibbnál gagyibb alkatrészekkel, az aksija jó ha 15-20 percet kibír.
A jó, az pedig ennek az ellenkezője.
Nekem volt szerencsém egyszer egy Dysont kipróbálni, nah az tényleg porszívó. A többi a nyomába sem érhet.
Vannak jó árban is jó áruk, maximum nem felpumpált reklámokkal viszik a célba őket. Nem értem, miért kell ilyen otromba választ írni, kedves 3#!
Talaltam olcso porszivot, ami jo is lehet. Es ami linket kaptam, az is jo nagyon. Arban is, es ha mar bevalt valakinek, biztos jo.
Jó ég, persze, hogy nem üti!
Én is most tervezek ilyet venni. Első amit linkelt (mióta van meg?), először annak az újabb változatát néztem ki, az se olyan drága, 40 körüli. Viszont, árukeresőn a kérdések közt bukkantam arra az információra, hogy bizony csak ebben a korábbi típusban van valami kiürítést segítő rugó és ez most csak 27 ha jól látom! Nekem ezzel annyi a "bajom", hogy fekete :/
Nekem mindeközben nagyon megtetszett a Xiaomi ilyesmi vezeték nélküli porszívója és az meg még olcsóbb és jó! Legalábbis a felhasználói videók és értékelések szerint amiket eddig láttam. Én szerintem ezt fogom választani. Te vettél már?
6os
Na látod, ellentmondasz magadnak. Jóról beszélünk, és akkor írod a Xiaomit.
6#!
Még nem vettem, de a Gorenje porszívókat találtam szimpatikusnak. Peldaul ez is nagyon szimpi, jok a velemenyek, a videok rola youtubeon jokat mondanak:
De alapvetoen tobb gorenje keszulekkel is kibekulnek. Vannak ennel a markanal meg olcsobb szeriaban is szimpi keszulekek.
A szivoerejet nezve, ami 130 watt, az eleg erosnek bizonyul szamomra, valamint hosszu ideig tud menni. A tobbi (pl.:phillips keszulek) ilyen tudasnal 100 ezer folott vannak kb..
Nem tudom mi a gondod a Xiaomi márkával, robot porszívókat is elég régen elég jókat gyártanak, telefonjai is nagyon jók és megfizethetők, tehát az lenne a konzekvenciám, hogy jó műszaki cikkeket gyárt.
Kérdező majd ha megvetted számolj be róla milyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!