Porszívót szeretnék vásárolni. Mit ajánlotok?
Ezt a porszívót találtam: Electrolux ZTF7610EL ErgoEasy porzsák nélküli porszívó
Link: [link]
Mit gondoltok, szerintetek milyen az árához képest? Fogyasztás, teljesítmény, stb? Esetleg tudnátok ajánlani más gépeket ebben az árban?
Árban max 25 ezerig gondolkodok.
En a Dyson't ajanlanam.
Nekem van egy Dyson animal (kutya miatt), de fantasztikusan sziv.
A mult evben vettem meg egy Dyson DC45 kézi porszivot is.
Ha, tudtam volna, hogy ennyire effektiven teljesit es tenyleg olyan jo, amilyen a reklamban is hirdetik, akkor mar réges rég megvettem volna.
Nekem már annyi porszivom volt, de egyik sem er a Dyson nyomaba sem.
Köszönöm a hasznos válaszokat.
#2 használat közben hányszor kell üriteni, ha egyáltalán kell?
#3 sajnos ez egy kicsit drága :D :/
Az a baj ezzel a porzsák nélkülivel, hogy van benne egy harmonikaszerűen összehajtogatott szűrő, az összes port és szőrszálat ez fogja meg, gyakran eltömődik. Teljesen kitisztítani meg csak kompresszorral lehetne, ha vennék egyet 30 E-ért. Egy darabig kiütögeti az ember, de 2-3 év intenzív használat után már a szűrő belseje is annyira tele van, hogy már nem úgy szív.
Most textilporzsákos van, ezt sokkal jobbnak találom.
Kerdezö,
igen, a Dyson, a porszivok között az, ami az autok között a Ferrari.
Egy Opell'lel is celba ersz, meg a Ferrarival is, ... csak az utazasi komfort más.
Nekem már annyi porszivom volt, hogy együttveve még ket Dyson is kikerült volna az arukbol. Ha, ebböl a szempontbol közelitem meg azt, hogy drága vagy nem draga, akkor a Dyson olcsobbnak bizonyul.
A minöseget (a porszivasban) azonnal eszreveszed. Felporszivoztam a szönyeget a régi porszivoval, ami latszatra tiszta volt. Ezutan felporszivoztam ugyanazt a szönyeget a Dysonnal. Hihetetlen, hogy még mennyi port kiszivott belöle!!! A szönyeg szine is friss lett, mint uj koran.
En csak azt tudom tanacsolni, hogy gondold meg.
Az Elektrolux marka nem roszz, ha nem tevedek az ARG-hez tartozik.
A tapasztalatom az, hogy mostansag ugy gyartanak mindent, hogy egy termeknek csak a szavatossagi idöt szabad megérnie, aztan tönkremegy. A javitasa meg költseges, vagy körülmenyes. Igy a felhasznalo kenytelen egy uj termeket venni. A Dyson a minösegröl beszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!