Jól van Komlón COOP?
Figyelt kérdés
Ott lehet csak szép kártyával fizetni. Jól tudom??? Találtam az Altáró utca közelében egyet, de nem látom hogy lehet oda jutni. Nincs a belvároshoz közelebb? Egyáltalán az mennyi idő gyalog a Lidl-től? Hányas busszal lehet oda kijutni és mi a buszmegálló neve ahol le kell szállni?
Köszönöm szépen a segítséget!
2021. júl. 24. 20:14
1/4 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem vagyok komlói, rákerestem neked a neten, és itt vannak a Coop üzletek.
Gondolom te ott laksz, így értelemszerűen jobban tudod, hogy melyik hol van, és akkor már egyszerű a dolgod, az adott áruház címét beírod a Google-ba, kiadja neked az útvonaltervet.
2/4 A kérdező kommentje:
Már 13 éve nem vagyok komlói. És ebből az egyik már nincs is meg. Magyarán egy bezárt üzletet mutat be úgy, mintha nyitva lenne.
2021. júl. 26. 11:58
3/4 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Akkor úgy látszik, ott se nagyon frissítik a weboldalakat.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem baj, köszönöm szépen segítséged, szándék sokkal fontosabb. :-)
2021. júl. 27. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!