Komlón miért ilyen olcsók a lakások?
Figyelt kérdés
2 szobás lakásból már 3-5 millió ft körül nagyon sokat hirdetnek. Tudom, hogy Komló kicsi település, de ott van Pécshez közel, ahova be lehet menni dolgozni, ráadásul a tömegközlekedés is jó.2020. máj. 21. 14:48
1/11 anonim válasza:
Teli van rejtett eröforrásokkal
2/11 anonim válasza:
Közel van Brazília, már ha érted... ;-))
3/11 anonim válasza:
Rengeteg a rejtett erőforrás. Tény sajnos, hogy Komló folyamatosan pusztul mióta bezártak a bányák.
8/11 anonim válasza:
Azért mert Baranya,Borsod és Szabolcs megyékben több a rejtett erőforrás mint a nem brazil.Amúgy ebből lesznek még hatalmas gondok az országban de inkább rettegnek az emberek attól az 50 szírtől akik dolgozni jönnének :D vicc...
9/11 anonim válasza:
Én Komlói vagyok, tényleg sok az olyan ember,mint amit előttem írtak , de vannak rendezett, normális környékek: pl: Lakáshoz a legjobb hely Szilvás , családi házhoz: Somág (ahol én is élek),Dávidföld.
A Vörösmarthy és a Kazinczy utcát kerüld el!
10/11 anonim válasza:
Mivel nincs munkalehetseg, igaz a bejaras tenyleg megoldott, 30p alatt Pecsen vagy. Ott azert tobb a lehetoseg. En szeretek itt lakni. Sajnos a vonat, a korhaz mar nem olyan mint regen. Iskola is van, ovoda is. Kulturalis program is akad a szinhazba, sok program az Ifjusagi Hazba. Mondjuk egy mozi elferne,mint regen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!