Ha takarítót hívtok magatokhoz, akkor ti otthon maradtok miközben dolgozik vagy elmentek?
Erősen gondolkodom rajta, hogy takarítót hívjak, de olyan furán érezném magam, ha addig itt lábatlankodok, miközben ő dolgozik, de az is olyan fura, hogy egy idegent egyedül hagyok a lakásban.
Ezt hogy szokás csinálni? :D
Munkaidőben jön hozzánk, kulcsa van a házhoz.
Csak akkor vagyunk otthon, ha nem dolgozunk aznap, vagy haza kell ugranunk valamiért.
Csak először lesz furcsa, hamar meg fogod szokni, hogy nem kell a szabadidődben takarítanod 🙂
És egyből adtál neki kulcsot? Egy idegennek? Vagy azért volt valamennyi "próbaidő"?
Oké, hogy nem feltételezem egyből mindenkiről, hogy kirámolja a lakást, de azért na... Nekem ez a furcsa rész ebben.
2-es vagyok: természetesen nem elsőre kapott kulcsot! Kb. fél év után, amikor láttam, hogy hosszútávra tervezek én is, ő is.
Addig, amíg ilyenek eszedbe jutnak, hogy egy takarítónő kirámolja a lakást, addig ne is keress takarítónőt. Sok ismerősöm van, akik még próbálgatják is őket, pénzt dugnak el stb. Ez roppant megalázó a takarítókra nézve, ilyen emberek inkább ne fogadjanak takarítót.
Köszönöm mindenkinek!
Én sem gondoltam volna tesztelgetni meg ilyenek, csak ugye nincs semmi tapasztalatom ebben és az embernek meg gyerekkora óta azt sulykolják a fejébe, hogy idegent nem engedünk a házba, pláne nem hagyjuk magára...
Barkit beengedsz a lakasba,el fog lopni dolgokat.
Ne bizz senkiben.
Vannak takaritorobotok. Az legalabb nem lop meg.
Kulcsot adni bárkiknek is aki nem rokon? Ez lenne az utolsó nálunk.
Menj ki a kertbe addig ott is van most bőven munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!