Szoktatok olyat, hogy nincs otthon senki, takarítotok, vagy valami hasonló házimunkát végeztek, és közben valami értelmes youtube videót, podcastet, vagy hangöskönyvet hallgattok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 14:59
2/9 anonim válasza:
Csak így szoktam takarítani, akkor is ha vannak otthon (fülessel amúgy is, mert mászkálok ide-oda a lakásban)
3/9 anonim válasza:
Nem. Ami "értelmes", arra szeretek úgy odafigyelni, hogy nem csinálok közben mást, legfeljebb sétálok vagy vonaton/buszon ülök. Házimunkához általában zenét hallgatok, az feldob és ad némi motivációt.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nem tom, én oda tudok figyelni, sőt, annyira hozzászoktam az ingerekhez, hogy a zene lehet le se kötne uncsi házmunka közben... Max 1-2 szám, ha épp az érdekel. Pont fordítva vagyok bekötve, mint te, mert én meg utazás, főleg séta közben preferálom a zenét az értelmes felett! :D
2021. máj. 14. 19:03
5/9 anonim válasza:
Csak így szoktam. És akkor is, ha itthon van a férjem. Sőt, énekelni is szoktam :D
8/9 anonim válasza:
Igen podcast-et szoktam.Egyszerűen muszáj, kell valami nekem.
9/9 anonim válasza:
Van egy rakás olyan YouTube videó, csatorna, ahol a kép nem annyira fontos (beszélő fejek), azokat is sokat hallgatom mindenféle tevékenység közben otthon és máshol is, de több féle podcastet is rendszeresen hallgatok.
Ahol a látvány is számít, ott nem annyira szerencsés, ha nem tudok odafigyelni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!