Segít a párod a házimunkában? Kiveszi a részét?
igen, mindig :)
mosogatás vagy ő vagy én
igazából mindent megtud csinálni, csak főzni nem.
megfogtam vele az isten lábát :D
nekem nehezemre esik pl az olajsütőt kitakarítani, de ablakmosást meg én csinálom :)
osztjátok*
mosogatást szoktuk megosztani, teregetést együtt szoktuk csinálni, ha nekem nincs időm/energiám, akkor megkérem a páromat. de nincs olyan hogy én feladatom-te feladatod. vagy együtt, vagy aki épp ráér
Nalunk a felesegem takaritja a hazat, en porszivozni szoktam csak. A mosast altalaban en csinalom es a fuvet mindig en nyirom le.
Mosogatogepet meg mindig mas pakolja ki, neha en, neha o.
Nem segít a férjem, néha-néha bevásárol ha megkérem, de alapból a háztartás az én dolgom. Én csak 8 órában dolgozom, ő 10-12, vagy néha több.
Ha ő dolgozna kevesebbet akkor természetesen kivenné a részét, de az nem tudom elképzelni, hogy én hazaérek, lejárt a mosógép és nem teregetek ki, mert az a férjem dolga.
Nem "segít", hanem simán csak csinálja.
Az ő feladata: kis bevásárlások, fűnyírás, szelektív szemét kezelése és a kocsi ügyei.
Az én feladatom: mosás, hétközbeni kis takarítások, kommunális hulladék és komposzt kezelése, rezsi és más ügyes-bajos dolgok intézése.
Közösen vagy felváltva szoktunk pl. mosogatni, takarítani, főzni, kertészkedni, nagytakarítani, nagybevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!