Hogyan javítható meg a csöpögő bekötőcső?
Sziasztok. Teljesen laikus vagyok ezen a területen,szóval ha nem a pontos megnevezését írom le a dolgoknak,akkor elnézést kérek.
No,tehát a mai napon vettem észre,hogy a mosogató alatt szivárog a víz. Először a szifonra gyanakodtam,hogy talán az csöpöghet valahol,de nem.Beleöntöttem egy színes folyadékot,aztán leengedtem a vizet és nem az volt a hiba forrása. Aztán utána vettem észre,hogy ami a fal felől jön cső,amire azt hiszem,hogy a hideg víz szabályozása van rákötve,az csöpög.Most tettem oda egy tálat,hogy ne a mosogatóbútort áztassa. Az lenne a kérdésem,hogy milyen módon lehetne ezt megjavítani? Miért csöpög? 5 éve lakom ebben minigarzonban,de még sosem volt erre precedens. Persze,tudom,mindennek egyszer lejár az ideje és ez is elhasználódik. Csak nem szeretném,hogy csőtörés legyen a vége. :/ Köszönöm a válaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!