1500 m2 telket vízszintre hozni?
Figyelt kérdés
Enyhe lejtése van a teleknek, illetve elég hepehupás drága mulatság az egészet egy szintbe hozni? Lesz valami hátrány belőle?2021. ápr. 29. 14:09
1/4 anonim válasza:
Nem kicsit drága. Nagygép bérlése kb 20-30 ezer óránként.
2/4 A kérdező kommentje:
Ebben nem vagyok jártas nem tudom hány munka òra lehet egy ilyen elvégzése.
2021. ápr. 29. 15:05
3/4 anonim válasza:
Tudni kellene, mire akarod használni (kertészkedés, vagy befüvesítés, építkezés). Tudni kellene, milyen mélyen van a termőtalaj, miből tevődik össze az altalaj. Ha a termőtalaj sekély, akkor lemeztelenítheti a dózer és nem terem meg benne jóformán semmi. Akár sziklás is lehet az altalaj. Ilyen esetet láttam Balatonfüred mellett Pécselyen a szőlőben. Beleakadt a megmunkálógép a sziklába és eltörött a vas.
Az említett területet egy dózer egy nap alatt vígan megcsinálja, persze attól is sok függ, hogy mekkora szintkülönbséget kell vízszintbe hoznia.
Csak kérdezem: nem lenne olcsóbb a hepe-hupás területet feltölteni?
4/4 anonim válasza:
Szia. Nekünk egy évvel ezelőtt csinálták meg az udvarunkat. KB 700 nm - ről van szó. 2 bobcat dolgozott 2 napig. A felesleges földet elvitték. Igaz nálunk volt nagy beton kerítés, azt is ki kellett szedni. Akkor fizettünk kB 350 000 Ft- ot érte. Feltöltetni sokkal többe került volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!