Mivel lehet leszedni műanyag eszközről a rajta lévő, az évek során elöregedett -eredetileg enyhén puha, de már - ragacsos réteget?
Gyógyszertári alkohol-textília, és folyékony szappan-kefe párossal próbálkoztam, valamint csiszolópapírral is rámentem, és bár érzek és látok javulást, még mindig a nagy része ragad. Mivel ez egy számítógépes egér, így végeredménynek egyenletes felületet szeretnék, esetleg miután leszedtem a ragacsot, nagyon finom csiszolópapírral felcsiszolnám, vagy políroznám, végül lefújnám festékkel.
Egyébként ez a "ragacsos felület évek után" jelenség több eszközömre is igaz, klassz lenne valamivel leszedni róluk.
Én ennél sokkalta egyszerűbben oldottam meg, hogy ne ragadjon.
Bedörzsöltem hintőporral.
Rosszul írtam a leírásban, nem gyógyszertári alkohollal próbáltam leszedni a ragacsot, hanem gyógyszertári benzinnel.
Tegnap egyébként 3 féle csiszolópapírral (durvábbtól a finomabbig haladva) felcsiszoltam a felületet, majd 4 rétegben lefújtam akril festékkel.
Nem tökéletes, de csak a csiszolás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!