Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mekkora volt a legnagyobb...

Mekkora volt a legnagyobb rendetlenséged?

Figyelt kérdés
értem ezalatt: kifolyik a mosogatnivaló,üres a ruhásszekrény,ragad a padló,berohad a kaja és ottmarad hetekig... :)
2010. aug. 21. 01:22
1 2
 11/18 anonim válasza:
91%

6 tányér, 7 evőezköz, egy penészes saláta

ruhák, könyvek szanaszét

telefon 600 darabban

sminek leesve

kuka kiborulva

újságok összevissza

gép szétszedve

laptop a földön

KUPII POWAA :O :DDD

2011. ápr. 19. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor mi van, ha nem is én vagyok rumlis, hanem a párom?

Reggel kitakarítok, rendet teszek, ha otthon van főz, de nem tesz rendet, minden trutyis mire hazaérek+a ruhák szanaszét, ha nap közben átöltözik a szennyes összedobálva azzal amit csak felpróbált.Saras cipővel betontyol a házba.Mit tehetnék, üssem agyon? :-)bizony van rumli, hiába suvickolok reggel-este.

2011. ápr. 25. 14:42
 13/18 anonim válasza:
Emlékszek, mikor fiatalabb voltam, a szemben levő társasházban lakott egy bolond férfi, szemetet hordott haza mindennap amit összegyűjtögetett. Mikor kilakoltatták a szag miatt, két konténernyi szemetet vittek el tőle. Ott volt kupi ? :D
2011. ápr. 25. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam akkor volt gáz, mikor észrevettem, hogy egér jött be. kíséret nélkül nem mertem sehová menni, amíg meg nem lett, meg még utána hetekig hallgattam van e valami motoszkálás. NOs hát akkor hetekig semmit nem csináltam itthon, képzelhetitek... :( Azóta viszont szinte patika, mert már annyira undorító volt a helyzet, hogy soha többé nem akarom átélni, inkább minden nap végzek kisebb házimunkát, így szinten tudom tartani a lakást.
2011. ápr. 25. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Tavaly ablakokat, ajtókat cseréltettünk.
2011. ápr. 25. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:

koleszban volt hogy hosszú szőrű zöld penész nőtt a tepsibe :D inkább kidobtuk :D az mondjuk nem volt egyszerű időszak!

laktam együtt egy lánnyal, a konyhát annyira leszartuk hogy hegyekben állt a mosatlan és a dzsuva, de nem is nagyon főztünk, aztán egyszercsak nagyon büdös lett, nem tudtuk mitől, elkezdtünk pakolni, míg találtunk a pultra ragadva egy döglött egeret. blöeeee. utána már jobban ügyeltünk a rendre.

most saját lakásban igyekszem rendet tartani, sajnos szekrény híján még mindig zsákokban van sok cuccom, de aránylag rendezetten, a ruhák vannak mindig a fotelba és kanapéra hajigálva, míg a szobában két szárító van telepakolva, a mosógépen a sminkcuccaim vannak rumliban mindig, meg a konyhában néha a mosatlan edények, de alapvetően azért rend van. a speizt nem számolom bele, az bermda-háromszög, oda nem merek belépni :)

2011. ápr. 25. 18:25
 17/18 anonim válasza:
koliban egyszer senki nem akart mosogatni az egyik üres ruhásszekrénybe beraktunk minden mosatlant kb 1 hónap után jött egy csaj bele akart pakolni mikor kinyitottuk muslicák ezrei jöttek ki belőle az egész kolit ellepte:-)jó kis muri volt:-)
2011. ápr. 25. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Hozzátok képest én vagyok a tisztaságtündér :-D Nálam csak felújításkor van rumli, az is csak a dobozok miatt.

Én viszont azt szeretem, ha minden a helyén figyel, tiszta a padló, az ágynemű, a konyha, és tisztaság-illat leng körül :-DDDDDDDD

2011. ápr. 25. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!