Mekkora volt a legnagyobb rendetlenséged?
6 tányér, 7 evőezköz, egy penészes saláta
ruhák, könyvek szanaszét
telefon 600 darabban
sminek leesve
kuka kiborulva
újságok összevissza
gép szétszedve
laptop a földön
KUPII POWAA :O :DDD
Akkor mi van, ha nem is én vagyok rumlis, hanem a párom?
Reggel kitakarítok, rendet teszek, ha otthon van főz, de nem tesz rendet, minden trutyis mire hazaérek+a ruhák szanaszét, ha nap közben átöltözik a szennyes összedobálva azzal amit csak felpróbált.Saras cipővel betontyol a házba.Mit tehetnék, üssem agyon? :-)bizony van rumli, hiába suvickolok reggel-este.
koleszban volt hogy hosszú szőrű zöld penész nőtt a tepsibe :D inkább kidobtuk :D az mondjuk nem volt egyszerű időszak!
laktam együtt egy lánnyal, a konyhát annyira leszartuk hogy hegyekben állt a mosatlan és a dzsuva, de nem is nagyon főztünk, aztán egyszercsak nagyon büdös lett, nem tudtuk mitől, elkezdtünk pakolni, míg találtunk a pultra ragadva egy döglött egeret. blöeeee. utána már jobban ügyeltünk a rendre.
most saját lakásban igyekszem rendet tartani, sajnos szekrény híján még mindig zsákokban van sok cuccom, de aránylag rendezetten, a ruhák vannak mindig a fotelba és kanapéra hajigálva, míg a szobában két szárító van telepakolva, a mosógépen a sminkcuccaim vannak rumliban mindig, meg a konyhában néha a mosatlan edények, de alapvetően azért rend van. a speizt nem számolom bele, az bermda-háromszög, oda nem merek belépni :)
Hozzátok képest én vagyok a tisztaságtündér :-D Nálam csak felújításkor van rumli, az is csak a dobozok miatt.
Én viszont azt szeretem, ha minden a helyén figyel, tiszta a padló, az ágynemű, a konyha, és tisztaság-illat leng körül :-DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!