Mekkora volt a legnagyobb rendetlenséged?
Mondjuk úgy lehet rumliban élni, hogy valaki nem tud rendet tartani.
Sajnos én is ilyen vagyok, ez már valami betegség. Kosz az nincs, csak a holmik össze-vissza, mondjuk kevés helyem is van, plusz undorító helyen élek, és kedvem sincs abban a nyomorban rendet rakni...
A rendmániásnak ->
Úgy lehet rumlibban élni hogy az az idő amit te elbaszol arra hogy napi 5x pakolgassál azt hasznonsan is lheet tölteni. :P
Ez nem jelenti azt hogy én szemétben élnék mert az nincs, csak rumli otthon is és az irodában is mindenhol papirok vannak, de mindig mindent 1perc allat megtallálok.
"A rend a kisemberek mániája. A zseni átlát a káoszon"
sokkal jobban megtalálok mindent ha minden elöl van:DD
Olyan nagyon kiemelkedő kupi még nemvolt. Ugy hétvégére mindig robbanás lesz. Hételejétől csak gyűlik gyűlik. ásványvizes falakon most csak 3 van aszobámba de a rekord 10. Ja és megposhadt vízzel.Teásbögre is volt már az asztalra ragadva.Penészes szendvics is volt a táskámba.:d
Jó hogy ez egy anonim oldal.Szégyelném magam nagyon ha nem az lenne.(meg igy is szégyellem magam:D)
Hát a koliban voltak nagyon durva esetek, mint amikor inkább kidobtuk a fazekat, mert elmosni már nem lehetett. Meg amikor kiköltözött szobatársam kajája belerohadt a hűtőbe, és inkább nem mentem órára, mert hűtőt takarítottam.
Itthon, vagyis a szobámban most sincs spártai rend. Az ágyneműt néha "elfelejtem" elrakni, és rendezés után csak leterítem pokróccal. De van, hogy azt se. Pogácsák (dvd tokok) a földön, pár üres bögre és rengeteg ceruza az asztalon, az asztal alatt szintén ceruzák, képregények, egy fixatív, egy cipőápoló spray. A földön egy vasaló, amit elfelejtettem elrakni, fiók kihúzva. Most ez van.
De az nagyon durva, amikor rendet rakok a szekrényben, az ágyneműtartóban vagy amikor hazaköltözöm a koliból. Akkor ruháról dobozra, dobozról asztalra, asztalról ágyra lépve lehet csak közlekedni. Ellenben kaja sosem rohad vagy penészedik meg a szobámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!