Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mekkora volt a legnagyobb...

Mekkora volt a legnagyobb rendetlenséged?

Figyelt kérdés
értem ezalatt: kifolyik a mosogatnivaló,üres a ruhásszekrény,ragad a padló,berohad a kaja és ottmarad hetekig... :)
2010. aug. 21. 01:22
1 2
 1/18 anonim válasza:
92%
nálam suli időbe nagyon nagy szokott lenni a szobámba: ruhák mindenhol, a karkötőim az asztalon+néha a földön, a fiókjaim és szekrényajtóim nyitva, a sminkes cuccok szintén valahol az asztalon össze vissza, az ágyamat nem csinálom meg pedig meg kellene. asszem ennyi :D
2010. aug. 21. 01:42
 2/18 anonim válasza:
92%
az én szobám este mindig durván nézkiXD.laptop a földön a ruhák a törölközö 3-4 üveg viz, pohár,táska kb:3-4. körömlakk,töltö telefon..szoval minden amit eltudsz képzelni jah és ha suli van ako még sulis cuccok is. de minden reggel elpakolok és estére ez a káosz lesz.nem tudom hogy csinálom?:D
2010. aug. 21. 02:06
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
rohadt kaja még nem volt, de több bögre bepenészedett tea igen :Đ amúgy mostanában már elég nagy rendet tartok mióta elköltöztem, az előző lakást nem szerettem, azt azért is hanyagoltam el néha...
2010. aug. 21. 02:21
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
2 nagy zsák szemét, 4 tányér, 6 bögre, 2 tálca, 12 kanál a szobámban :D kegyetlen volt...mostanában heti 1 nagytakarítást csinálok a szobámban, olyankor mindig kikerül egy csomó szemét =D
2010. aug. 21. 03:26
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Ilyesmi nálam nem fordul elő, szeretem a rendet. A legnagyobb rumli akkor volt, mikor a régi tapétát fesésre cseréltettem. Na, amikor kész lett, jó darabig csak bámultam a koszt és rumlit kétségbeesetten, de utána nekiálltam és pár óra múlva már minden a helyén volt egy gyors takarítással körítve. Soha nem is értettem, hogy lehet rumliban élni.
2010. aug. 21. 05:47
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk úgy lehet rumliban élni, hogy valaki nem tud rendet tartani.

Sajnos én is ilyen vagyok, ez már valami betegség. Kosz az nincs, csak a holmik össze-vissza, mondjuk kevés helyem is van, plusz undorító helyen élek, és kedvem sincs abban a nyomorban rendet rakni...

2010. aug. 21. 08:31
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

A rendmániásnak ->

Úgy lehet rumlibban élni hogy az az idő amit te elbaszol arra hogy napi 5x pakolgassál azt hasznonsan is lheet tölteni. :P

Ez nem jelenti azt hogy én szemétben élnék mert az nincs, csak rumli otthon is és az irodában is mindenhol papirok vannak, de mindig mindent 1perc allat megtallálok.

2010. aug. 21. 09:03
 8/18 anonim válasza:
92%

"A rend a kisemberek mániája. A zseni átlát a káoszon"

sokkal jobban megtalálok mindent ha minden elöl van:DD

Olyan nagyon kiemelkedő kupi még nemvolt. Ugy hétvégére mindig robbanás lesz. Hételejétől csak gyűlik gyűlik. ásványvizes falakon most csak 3 van aszobámba de a rekord 10. Ja és megposhadt vízzel.Teásbögre is volt már az asztalra ragadva.Penészes szendvics is volt a táskámba.:d

Jó hogy ez egy anonim oldal.Szégyelném magam nagyon ha nem az lenne.(meg igy is szégyellem magam:D)

2010. aug. 21. 10:54
 9/18 OliaTIRA válasza:
neha eluralkodik a kaosz. . van 3szoba apameba ott vannak az agyon az osszes ruha - ezt o takaritja- a masikban ahol mamam van ott morzsa van. . hetente 2szer takarit. ezt is o takaritja. a mi szobanka volt mar 3napos tea bundaskenyer. kosz a szonyegen hetente 3szor takaritom. konyhaban a mosogatnivalo van olyan ott gyulik 2napig. ha nincs kedvem mosogatni. hat kb ennyi : D
2010. aug. 22. 23:29
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát a koliban voltak nagyon durva esetek, mint amikor inkább kidobtuk a fazekat, mert elmosni már nem lehetett. Meg amikor kiköltözött szobatársam kajája belerohadt a hűtőbe, és inkább nem mentem órára, mert hűtőt takarítottam.

Itthon, vagyis a szobámban most sincs spártai rend. Az ágyneműt néha "elfelejtem" elrakni, és rendezés után csak leterítem pokróccal. De van, hogy azt se. Pogácsák (dvd tokok) a földön, pár üres bögre és rengeteg ceruza az asztalon, az asztal alatt szintén ceruzák, képregények, egy fixatív, egy cipőápoló spray. A földön egy vasaló, amit elfelejtettem elrakni, fiók kihúzva. Most ez van.

De az nagyon durva, amikor rendet rakok a szekrényben, az ágyneműtartóban vagy amikor hazaköltözöm a koliból. Akkor ruháról dobozra, dobozról asztalra, asztalról ágyra lépve lehet csak közlekedni. Ellenben kaja sosem rohad vagy penészedik meg a szobámban.

2010. aug. 23. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!