Mit néznek meg először az emberek ha beléptek egy házba?
Én az összképet nézem. Ha belépsz, már látod, hogy egy ház mennyire trehány vagy tiszta.
Egyébként meg ne aggódj ezen, ha igazán a barátod, akkor szeretni fog akkor is, ha ragad a padló és akkor is, ha csillog-villog minden.
Én összképet nézek, de több, mint a feléven trehány összkép fogad, mint ahogy nálam is az van. Egy átlagember rohan, meghalni sincs ideje, annyit takarítunk, amennyi szükséges.
Én amúgy tudok rendet csinálni, ha akarok (van, hogy kupi átcsoportosításával, van, hogy valódit), de tisztaság nincs, a baráti körben vegyes. Egy vagy két párnál patika, a többinél átlagosan kupis, trehány. De ez nem is baj!
Az edény legyen tiszta, plusz én magamnál a vécét takarítom vendég előtt.
Nem szellőztetni kell, hanem kiszellőztetni. Ablakokat jó nagyra nyitni, függöny ne legyen eléhúzva és ha kereszthuzat csinálható, akkor érdemes. 2-3 perc múlva lehet becsukni, lényegében a becsukás pillanatában már ismét olyan meleg van bent, mint volt, mert a bútorok, falak nem hűltek ki, pillanatok alatt visszamelegszik.
De amúgy én tényleg ezt szoktam:
- edények
- kanapé
- wc
- kiszellőztetem a lakást
Anyuka a lányához...kis lányom,volt itt a Feri?
Igen anyu volt.
És megkínáltad üdítővel?
Igen anyu.
És valami mással,kétszersülttel?
Nem anyu...háromszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!