Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit néznek meg először az...

Mit néznek meg először az emberek ha beléptek egy házba?

Figyelt kérdés
Holnap jön egy barátom és nem igazan szoktam hozza a takaritashoz mert most költöztem el, nem hívok senkit magamhoz sose és nem is szívesen megyek. Csináltam egy tavaszi nagytakarítást de nem az igazi, felek hogy kihagyok valamit és rendetlennek gondol majd.. pokhaloztam, radiatort mostam, portalanitottam az ajtókat lemostam, nem tudom mi lehetne még ami nekem nem tűnik fel..

2021. ápr. 5. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
leginkább büdös ne legyen, szellőztess rendszeresen. a wc, kézmosó rendben legyen.
2021. ápr. 5. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hova tudom letenni a kabátom és a cipőm és hol tudok kezet mosni, hova tudunk leülni, kapok-e papucsot, tiszta-e a pohár, amiből kínálsz.
2021. ápr. 5. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
A konyha, edények tisztasága. Elvégre ha vendég van, akkor gondolom valami kajával, innivalóval is kínálod. Nem mindegy, hogy az étel, ital milyen tisztaságú konyhából jön. Illetve amit én még figyelek, az a WC és a kézmosó tisztasága. Ha hozzánk vendég jön, én is ezeket takarítom leginkább, illetve természetesen a padlót.
2021. ápr. 6. 00:18
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Én az összképet nézem. Ha belépsz, már látod, hogy egy ház mennyire trehány vagy tiszta.

Egyébként meg ne aggódj ezen, ha igazán a barátod, akkor szeretni fog akkor is, ha ragad a padló és akkor is, ha csillog-villog minden.

2021. ápr. 6. 05:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csakis az összképet, ez adja az első benyomást. Minden más egyéb apróság csak menet közben, fokozatosan jön.
2021. ápr. 6. 07:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Én összképet nézek, de több, mint a feléven trehány összkép fogad, mint ahogy nálam is az van. Egy átlagember rohan, meghalni sincs ideje, annyit takarítunk, amennyi szükséges.

Én amúgy tudok rendet csinálni, ha akarok (van, hogy kupi átcsoportosításával, van, hogy valódit), de tisztaság nincs, a baráti körben vegyes. Egy vagy két párnál patika, a többinél átlagosan kupis, trehány. De ez nem is baj!

Az edény legyen tiszta, plusz én magamnál a vécét takarítom vendég előtt.

Nem szellőztetni kell, hanem kiszellőztetni. Ablakokat jó nagyra nyitni, függöny ne legyen eléhúzva és ha kereszthuzat csinálható, akkor érdemes. 2-3 perc múlva lehet becsukni, lényegében a becsukás pillanatában már ismét olyan meleg van bent, mint volt, mert a bútorok, falak nem hűltek ki, pillanatok alatt visszamelegszik.

De amúgy én tényleg ezt szoktam:

- edények

- kanapé

- wc

- kiszellőztetem a lakást

2021. ápr. 6. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A háziasszony mellét.
2021. ápr. 6. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:

7!

Megelőztél a válasszal!

2021. ápr. 6. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Van-e sör a hűtőben.
2021. ápr. 6. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyuka a lányához...kis lányom,volt itt a Feri?

Igen anyu volt.

És megkínáltad üdítővel?

Igen anyu.

És valami mással,kétszersülttel?

Nem anyu...háromszor.

2021. ápr. 6. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!