Robotporszívónak akadàly e a helyiségek közötti küszöb vagy burkolat miatti szintkülönbség?
Figyelt kérdés
Kb. 1.5-2 cm re gondolok.2021. márc. 29. 20:36
2/5 anonim válasza:
Hát, elvileg 2 centi a határ, de valóban porszívója válogatja. Viszont a tapasztalatom szerint nem csak ez számít, hanem az is, hogy a porszívó épp milyen irányban közelíti meg a szintkülönbséget. Általában ha full egyenesen, akkor át tud menni rajta, ha viszont már egy kicsit is ferdébben ér oda, akkor csak ott fog forogni rajta, mint egy döglött hal.
3/5 anonim válasza:
Az már sajnos a határ.
Nekem az egyik irányból 2 centis a küszöböm, a régi buta egy tank volt, átgázolt rajta, az új okos, óvatosan közelíti meg, sokszor át se jut rajta, sőt, akadályként jegyzi meg és a falon át akar közlekedni.
4/5 anonim válasza:
Igen minden típus más küszöbmagasságot tud átmászni. Általában 2cm-et adnak meg határnak, de fontos tudni, hogy a gyártók nem ugyan olyan szöget adnak meg ehhez. Vannak jó tesztcsatornák ahol ennek utána lehet nézni. Valamelyik nem hozza amit megadnak adatot, de valamelyik még felül is múlja.
5/5 anonim válasza:
Én is aggódtam emiatt de kb 22-23mm és átmegy rajta simán. Xiaomi mop pro. Még csak nem is küzd nagyon.
Szerintem felmoso ronggyal együtt értik a 2 cm-t mert ha az fel van rakva akkor már igencsak küzdelem az élete a küszöbön. Nyilván ha az fel van rakva úgy alacsonyabb az alja, nem tud akkorát emelkedni mint nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!