Piacon mosószer?
4.55 literes Ariel mosószert árulnak a piacon 1800 forintért.
Ezt hogy tudják? Hamisítvány? A címkéje német elől hátul, svájci gyártási hely van rajta.
Illata, állaga olyan mint az Ariel szokott.. Nem tudom merjem e használni, mert vettem egyet :D
A kínaiban meg az euros boltban is van hogy ennyi.
Ezek filléres cuccok, az importőr és a kereskedők teszik rá az irreális hasznot.
Mellesleg Németországban minden ilyesmi olcsóbb mint itthon, és ott a leárazás tenyleg azt jelenti, hogy a normál ár feléért viheted.
13!
Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalatod van, nekem nagyon bevált az Ariel. Nem mondom, hogy mindig azt veszem, mert inkább azt amit épp le van akciózva. Nekem szerencsére kiszedi a foltokat, öblítőből meg lehet akkor túl sokat használok, mert én csak azt érzem.
Egy kicsit off..
Nekünk a közeli szomszédunk kint dolgozik németbe,az igazán jó fehér ruhákhoz való Weiser riese-t kintről hozatjuk vele. Az itthoni minősége meg sem közelíti azt! Hosszú évek tapasztalata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!