Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik a legbüdösebb öblítőszer?

Melyik a legbüdösebb öblítőszer?

Figyelt kérdés
A legbüdösebb műanyagszagú öblítőt keresem. Légyszi segítsetek melyiknek van a legordenárébb szaga, amire ha csak rágondoltok azonnal elhányjátok magatokat. Főleg ha valakin megérzitek. A flakonban mindegyik tömény bűz, de amelyik az amelyik még száradás után is az marad?

#büdös öblítőszag
2021. márc. 16. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Én már évek óta (mióta egyedül élek, és külön mosom a ruháimat, nem közösen a szüleim ruháival) nem használok öblítőt (ecetet sem), egyszerűen semmi szükség rá, viszont rohadt büdös lesz tőle a ruha, amitől régen mindig tüsszögtem vagy fájt a fejem, amíg száradtak a ruhák.
2021. márc. 16. 23:41
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Öblítő nélkül viszony kemény és bolyhos.
2021. márc. 17. 06:02
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Nincs az az öblítő, aminek számomra a szaga legalább a kellemes kategóriát megütné. Ellenben a mosógép nem köszöni meg, ha beleöntöm. Én inkább szavazok a megkeményedett ruhákra, mint a penészes mosógépre.

Úgyhogy nálam kivétel nélkül bármelyik indulhatna.

De ez nyilván teljesen egyéni, mert az illatok megítélésénél szubjektívebb dolog nincs a világon.

2021. márc. 17. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

A mosógép bepenészesedése nem az öblítő miatt van, hanem az emberek trehánysága, igénytelensége és hozzá nem értése miatt.

Én elfogadom, hogy valaki nem szereti, nem használja, de azt viszont nem, amikor valaki így kiragadja, hogy az öblítő sz@r. Nem, nem rossz, nem is felesleges, csak tudni kell használni, mint minden más vegyszert. Nah, az emberek ezt nem tudják. Nem is tudják mire való az öblítő, leragadnak ott, hogy csak illatosításra. Attól én is undorodom, amikor a utcán megcsap a kék Coccolino szag, vagy egyeltalán bátmilyen mű öblítő illat. Az öblítő a mosószer maradványok semlegesítésére, valamint a ruhák szálainak lágyítására ápolására szolgál. Az illat már csak másod-harmadlagos.

2021. márc. 17. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Én az öblítőt higítva használom így nem lesz olyan tömény,erős illata.A gépem pedig sose penészes.
2021. márc. 17. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem egyedül a Softlan Vanilla&Orchid vált be, meg a kék Kuschelweich, valamint a Coccolino Sensitive.

A Lenort nen bírja a bőröm kiűtéses leszek, tőle, a Silan összes öblítője kb mint a víz olyan híg.

2021. aug. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!