Többet fertőtlenítetek a koronavírus megjelenése óta?
10-s!
Nem jól csinálod! Magát az üdítőt kell(alkohollal) fertőtleníteni!...pl.a kólát,narancsot, paradicsom lét vodkával!
11#
"5-ös! Ez komoly, vagy irónia?"
Inkább a kérdésed az!
Tudod, nem csak vírustagadó agyhalottak vannak, akiknek amúgy a nagy része -a vírus eltakarodása után-, már csupán egy statisztikai adat lesz az operatív törzs covid-halotti listáján.
Az okoskodók annak idején Semmelweis Ignácot is lehülyézték, mert fertőtlenített.
(Bár nem gondolnám, hogy ennyi ésszel tudod, hogy ki is volt.)
Én a te betegségedtől jobban félek mint a covidtól :D
Takarítani nem takarítok többet, de a boltban vásárolt dolgokat alkoholos fertőtlenítővel át szoktam törölni, mert így nyugodtan hozzányúlok a csomagolás megfogása után az élelmiszerhez is, nem mosok folyton kezet. Néha áttörlöm a koszos kézzel megfogott dolgokat, a kulcsokat, ajtókilincset, telefont, pénztárcát is. Meg a bevásárlókocsi fogantyúját is letörlöm vírusülő kendővel bevásárlás előtt.
Kézfertőtlenítőt már a vírus előtt is rendszeresen használtam bevásárlás, tömegközlekedés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!