Másoknál is így van, ha a férfi házimunkát végez?
Én pont fordítva hallottam. A régi tanács szerint: ha megkér az asszony házimunkára, úgy kell elvégezni, hogy többet ne akarjon megkérni.
Van ahol a régi szokások élnek. Feleségem húga is rászólt a férjére, hogy ne mosogasson, mert az nem a férj dolga. Fura volt ezt egy 30 éves nőtől hallani a XXI. században.
Nalunk mindig az csinalja a hazimunkat aki epp itthon van,vagy elobb neki all.
En csak hetkoznap dolgoznom,allando reggelesben,parom folyamatosban,2 napot megy,2 napot pihen.igy hetkoznap altalaban o takarit(mindent,mosogat,porszivoz,felmos,torolget,mos,tereget,ablakot pucol)en delutan fozok,es utana valamelyikunk rendbe vagja a konyhat.
Hetvegen alt. en takaritok,de sokszor csinaljuk megosztva,kozosen.
Soha egyikunk sem vagja a masik fejehez,hogy ki mit csinal jobban,rosszabban.
Egyedul a fozes az en kivaltsagom,de ezt cseppet sem banom.szeretek fozni.
Kozos haztartas,kozos hazimunka.
Amennyiben a párodnak vsn egyébb dolga, akkor jogos, hogy nem hagyja magát.
Én pl folyamatosan csinálgatok valamit a házon, és számomra az az elsődleges munka hétvégén, nem az, hogy akkor is én főzzek, hiába csinálom jobban.
közösen csinálunk minden feladatot, de nincs ebből probléma. mosogatás, főzés, takarítás stb. épp az csinálja aki ráér. egyedül a mosógépbe rakom én be a ruhákat, mert szelektálva mosok. esetleg ő nem figyelne erre.
takarítani együtt szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!