Mi a maximális ideje a mosógépprogram befejezése után a ruha ki nem vevésének (lakótársam rekordokat döntöget), és mit okozhat hosszú távon az anyagával a "bepállás"?
Nekem is volt egy ilyen lakótársam.
Baja nem lesz a ruháknak, csak beposhadnak, büdösek lesznek egy idő után.
Bebüdösödhetnek.
Szerintem 1-2 óra múlva ajánlatos kiszedni. Én max. 1/2 órát hagyom, ha fontosabb elfoglaltságom van.
Nálam egy-két óra a maximum, Mert van olyan, hogy otthagyom a gépet, amíg elugrom vásárolni vagy menni kell a kölkökért. Többet nem szoktam, mert nagyon összegyűrődik.
Napokig pláne, bebüdösödik, a gép meg nem tud kiszáradni, jól bepenészedik.
Nekünk ugyan szárítós a gép és mindig kitárom az ajtaját, miután lejárt a program, de történt már hogy 3-4 napig benne maradtak a ruhák. :D
Sima mosógépben MAX 2-3 órát hagynám benne, utána büdös lesz.
Ez egy pitsa? Mert az ilyet bottal se piszkálnám meg. Be fog rohadni a mosógép és nagyon büdös lesz az összes ruha amit azzal mosnak. Gondolom tonnaszám nyomja a mosószert és az öblítőt is. Undorító.
ßasszad ki a ruháit és szard le. A gépet ki kell szellőztetni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!