Fontos! Nem mertem senkitől megkérdezni. Ti kimossátok a kádat?
12, az, amiben azt írta, hogy: punikádat?
passz.
De akkor ezek szerint humor kategóriába szánta egy kisfiú, de inkább törlődött és idekerült. Az én előző válaszom is törlődött, amiben ezt írtam...
Persze. Vízköves, szappanmaradványos lesz, beleszáll a por. Illetve lakik a házban egy autószerelő, ha nem mosom ki legalább kétnaponta, akkor senkinek nem lenne gusztusa fürdeni benne. :D
(De igazából ennek örülök, amúgy is ki kellene mosni, csak ha nem látható a kosz akkor nehezebben venném rá magam, így jó.)
A kérdés viszont furcsa, van olyan aki nem szokta kimosni?
Én Túl sokat mostam a pucakádat Az elmúlt napokban, ettől függetlenül majd szólok , hátha egyszer szép tiszta lesz majd, olyan 9 hónap múlva.
Addig is világgá megyek a laptop töltőm után.:-)
19, volt egy 8-as válasz a kérdezőtől, meg később egy olyan is, amiben megkérdezte valaki, hova tűnt. Ez is eltűnt,. ez volt a 12, amire én válaszoltam, ez téboly egyre inkább.
gondolom, majd ez is törlődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!