Ruhák áztatásához mit kell tenni a vízbe, és meddig maradjanak így a ruhák ? Közepesen koszos ruhákat szeretnék kimosni.
Koszos, vagy foltos? Milyen a ruha anyaga, színe?
Foltokra nekem a folttisztító szappan vált be, benedvesítem a foltot, bedörzsölöm a szappannal és kb 20-25 percet hagyom rajta hatni. Utána víz alatt újra dörzsölöm, ha nem jött ki akkor újra megismétlem a folyamatot.
Nem tudom, hogy kosz alatt mire gondolsz, de én a sáros, munkás ruhákat egy rövid 15-20 perces programon elő szoktam mosni, így a nagyja kosz kijön belőle és utána teszem a rendes mosóprogramra.
Sötét színű munkaruhák, de nem foltosak.
Az nem elég, ha áztatás nélkül mosnám ki őket, csak kicsit tovább hagynám a mosószeres vízben ázni öblítés előtt?
en a regi nagymami modszer hive vagyok!!
fa hamu,es tormelek mososzzappan keverekebol lug! ezt a vizbe es varni ugy 1/2 orat aztan meglotykolni!! patyolat tiszta lesz minden
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!