Tényleg jók a farmasi/betterware dolgok?
A minap rám írt egy hölgy aki ilyen termékeket árul küldött katalógust én eléggé drágáltam őszintén szólva... Lidl tisztiszereket meg DM drogériásakat használok azok sokkal olcsóbbak és beváltak. Nem zárkózom el semmi új dologtól ami szembe jön. Tényleg jók vagy csak reklám, hogy minél többet adjon el? Először szeretném ki kérni a ti véleményetek hogy mit mondtok utána talán egy próbavásárlást csinálok nála. Ha nektek be vált valami leirnátok pontosan hogy melyik termékük?
Köszönöm előre is!
Igen ezt sejtettem de az árat be is nyelvem ha tényleg jó, de mivel nem tudom így nem szeretnék rendelni. A kérdést azért írtam ki, hogyha valaki használ vagy használt ilyen terméket mik a tapasztalatai.
Köszönöm ha megosszátok velem tapasztalataitokat!❤️
Régen, úgy 30-35 éve - igaz méregdrágán - magasan jobbak voltak az Amway cuccok a boltban kaphatóknál.
Manapság viszont olyan széles a paletta a kiváló tisztítószerekből az üzletekben, hogy teljesen felesleges ilyen köröket tenni (és pluszban fizetni az ügynököket!) bármilyen szerért.
#5: az a durva, hogy nekünk is, 30 éves, de még működik.
De most már szándékosan nem gyártanak ennyire tartós cuccokat, még a végén csak utántöltögeted, és nem veszel újat.
(1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!