Mi a velemenyetek a Betterware Hungaryrol?
Mlm, ázsia centerben, egy euros marketben, 100 Ft-os boltban töredék áron is kapható termékekkel.
A több szintű jutalék az árrésbe van beépítve, amitől ennyivel drágább is egy-egy termék, zömében háztartási célú felhasználásra.
Kapcsolati tőke rámehet bármi ilyenre, az ezekkel a baj.
Én mondjuk csak simán kiléptem a csoportból amikor meguntam, hogy napi 3-5x azért berregett a telefon, mert ismerős újabb, amúgy szvsz. semmire való termékeket pakolászott fel, tett közzé.
igen, a betterware-el például az a legjobb, hogy olyan termékeket kell árulni, amit szerintem te magad sem vennél meg, mert azon felül, hogy túlárazott, igazából nagyrészt haszontalan is.
nyilvánvaló, mivel soha senkinek nem sikerül terméket eladni, inkább abból remélnek hasznot, ha minél több embert megpróbálnak meghívni :D
csak ugye amíg a termékkel probléma van, addig meghívhatsz 1000 embert is, az az 1000 ember sem fogja tudni eladni a szar cuccokat aranyáron...itt bukik az egész, és jah, a kapcsolati tőke az, ami rámehet...ezért csinálják sokan "okosba", és vadidegen embereket próbálnak belerángatni...vagy az is lehet, hogy már végső elkeseredésükben csinálják, miután már az összes rokonuk és egykori ismerősük messzire kerüli őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!